JugSport.net

sportski portal južne Srbije

„ Staklarci“ se raspršteli u Hanu

SFK MORAVA-SFS BORAC 2:0 (1:0)

Vladičin Han: Gledalaca 20. Sudija: Đorđe Anđelković(Kruševac) 8. Strelci:  Mirković u 39, Miloš Stanković u 90 min. Žuti kartoni: V. Kitanović, L. Kitanović, Ž. Stanković,  Redzepović (SFK Morava), Milenković;  M: Pavlović) SFS Borac).

SFK MORAVA: Vukadinović 7, Mladenović 7,5, Milenković 6 ( Lepojević-), V. Kitanović 7, L. Kitanović 7,5, Ž. Stanković 6,5, Miladinović 6 ( Stajić-), Mirković 7, M. Stanković 7,5, Kosatić 7, Blagojević 6,5 ( Cvetković-).

SFS BORAC: Ostojić 7, Savić 6,5, Nastasijević 6, Milenović 6, Vukajlović 6, N: Pavlović 6, Šalja-), Jevtić 6,5,(Stojanović -), M. Pavlović 6,5, Rajković 6,5, Trifunović 6 ( Simić-), Mirkajlo 7.

Igrač utakmice: Miloš Stanković

Još jedna vredna pobeda Morave na svom terenu , u igri sa dobrim gostima iZ Praćina, koji su se predstavili kao izuzetno tvrd protivnik. Igralo se izuzetno  borbeno, bez pogodaka sve do samog finiša prvog dela igre, kad su domaći napadači pogotkom krunisali bolju igru u prvom delu.

Akciju je domaćina započeo je i na ovoj utakmci najbolji pojedinac Miloš Stanković  koji je prevario nekoliko igrača, potom idealno uposlio Blagojevića, koji je odigrao povratnu loptu do Mirkovića , koji je raspalio iz sve sange i ona je završila u sam gornji desni ugao, tako da je dobri golman gostiju Ostojić samo pogledom ispratio let lopte iza njegovih leđa.

U drugom poluvremenu  ista slika na terenu. Domaći su ti koji diktiraju tempo igre,ali pogodaka nije bilo sve do posednjeg minuta igre. Prednost je udostručio, što je bio i konačan rezultat Miloš Stanković, posle prodora rezerviste Stajića po levoj strani , koji je ubacio loptu u prazan prostor. To je sve dobro pratio strelac drugog gola i izašao sam ispred Ostojića  koga vara i šalje loptu u prazan gol.

Pogodak koji je potvrdio vrednu pobedu i izavao erupciju oduševljenja kod pristalice domačeg sastava, koji su zabeležili drugu za redom pobedu n asvom terenu.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print