JugSport.net

sportski portal južne Srbije

GFK DUBOČICI NI ZIMA NIJE PREPREKA

Leskovc: Leskovački Srpskoligaš GFK Dubočica sa priprema je počeo 24 janura pod dirigentskom palicom trenera Marka Perovića koji je upravo ponikao u ovom klubu i potom postao profesionalac pa zatim i internacionalac. Obavljena je prozivka igrača prvog tima. U radu sa prvim timom priključena su i nekoliko igrača iz omadinskog pogona. A tu su i neka nova fudbaska imena koja uprava i stručni štab  obelodanti uskoro o kojima jeigračima pojačanjima  reč.

U radu sa Markom Perovićem pomažu mu Boban Cenić i doskorašnji prvotimac Zvonimir Stanković. Dok će u radu sa golmanima raditi dugogodišnji vrhunski čuvar mreže na ovim prostorima Zvezdan Stojanović. Očekivanja su da pripreme proteknu u najboljem redu i spremno dočekaju prolećni deo prvenstva, gde je cilj Leskovčana plsman u gornji deo tabele  Srpske fudbalske lige istok.

Radi se svakodnevno na terenom sa veštačkom travom, i sve napore igrači podnose dobro  i zasad nema povređenih , što je jedan od glavnih ciljeva u svakom pripremnom periodu. Konurencija će biti žestoka i ko bude izborio mesto prvotimca taj će i startovatikao prvotimac u prolećnom delu. Vremenski uslovi  ne idu baš na ruku ima snega, hladno je ali to ne stvara nikave probleme igračima i stručnom štabu da sve zadatke izvršavaju maksimalno korektno, odgovorno I stučno.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print