MATEJEVČANI VREDNO RADE

Gornji Matejevac: Protivka fudbalera Jedinstva iz Gornjeg Matejevca obavljena je još u nedelju 30 januara na kojoj su se odazavali 17 igrača , dok je nekoliko njih bilo opravdano odsutno, pre svega zbog posla. Boje Jedinstva više neće braniti jer su klub naupstili Jovan Petrović, Marko Milošević, Branko Zlatić, Ibraim Raimović .

Dok su novajlije u redovima Matejevčana zasad Aleksandar Trajković, iz Mladost Medoševca, Andrija Anđeković  povratnik iz Deliskog visa, Nemanja Živić iz Napredak Aleksinac.

U međuvremenu dok se radi na sticanju fizičke izdržljivosti   i dobijanju snage zakazane su i prve kontrolne utakmice. Prva provera je protiv Žitorađe 13 febrauara, 20 februara sa Car Konstantinom, i 27 februara sa OFK Sinđelićem, ma da će biti još nekoliko do starta prvenstva.

Pripreme po rečima ljudi iz kluba protiču u najboljem redu, radi se svakodnevno . Svi igrači izvršavaju svoje obaveze tako da će po svoj prilici spremno dočekati prolećni deo prvenstva.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net