JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SVILAJNČANI ŽELE SAM VRH TABELE

Svilajnac: Pod rukovodstvom  novog šefa stuke Gorana Uroševića Radanički iz Svijalnca zvanično je sa pripremama počeo 23 januara i pored toga što je veliki sneg , što bise žargonski reklo „do kolena“. Na prvoj prozivci pojavili su se 23 fudballera . Šef stuke Urošević zanat je započeo i pekao najpre na klupi u Kušiljevo , a sada se vratio u svoj matični klub gde je ponikao . U klubu je zatekao dobru atmosferu , obnovljen kadar i pojačanja, sa druge strane očekuje se  da se tim dobro uigra za prolećni deo prvenstva i da nadogradi zatečeno.

„Zaista sam presrećan što se ponovo vraćam u klub kome dugujem sve što sam psotigao kao igrač i kao trenerkaže Goran Urošević i nastavlja. Ovim putem zahvaljujem i upravi kluba što mi je ukazala novu šansu . Radnički je u jesenjem delu prvenstva imao zavidne rezultate, , afirmisao mlade igrače, i ostaavio sjajan utisak tokom čitavog prvenstva. Naša obaveza je da pokušamo da ostvarimo niz dobrih rezultata i ujedno omogućimo fudbalerima iz mladog razvojnog tima da  se što više iskažu i afirmišu. Svaka utakmica u prolećnom delu prvenstva biće za nas „malo finale“ gde ćemo pokušati uz dobre igre , da osvojimo i što više bodova. To znači naravno da se ne odričemo i najviših ambicija u prvenstvu zaključio je svoje viđenje o prolećnom delu prvenstva Urošević.

Ono što za sada znamo da su novi članovi kluba pridošlice: Stefan Maksimović i Nikola Žunić iz Radničkog iz Kragujevca, Nikola Jovanović-Dzoni iz Rembasa, Stefan Stanisavljević iz Jedinstvo iz Paraćina… a prvom timu su priključena i nekoliko omaldinaca iz matičnog omaldinskog pogona.

Ovih dana se dobro radilo i pored teških uslova za rad na sticanju fizičke izdržljivosti sada kreću pripremne utakmice u kojima će se brusiti forma i dati dodatni kvalitet ekipe. Još nije završen prelazni rok i tim je pretrpeo izvesne izmene . Strućni štab je rešio jakim ritmom da podigne formu ekipe i da prostora svim igračima da se nametnu za prvi tim. Sve pripremne utakmice Radanički će u februaru odigrati na gostujućim terenima, kako bi uspeo da sačuva svoje teren za prolećni deo prvenstva . Zasd  je odigrana jedna kontrolna utakmica sa   GFK Jagodinom u Jagodini koju su Svilajnčani rešili u svoju korist sa 4:3. Prva vredna pobeda u pripremnom periodu.

Nama iz najčitanijeg sportskog portala  Jugsport.net na jugoistoku Srbije ne preostaje ništa drugo nego da jednoj tako renomiranoj ekipi sa bogatom fudbalskom tradicijom  poželimo dobre igre i rezultate koji će ih dovesti u sam vrh tabele. SREĆNO SVILAJČANI

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print