JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“RASULJCIMA” SLAĐA POLOVINA

SRPSKA LIGA-ISTOK

 

BUDUĆNOST (P) – VLASINA 3:3 ( 0:3)

Popovac: Gledalaca 200. Sudija: Danijel Zlatanović ( Ćuprija). Strelci: N. Mladenović u 52, V. Đorđević u 60, Ranđelović u 78 za Budućnost, Kačar u 23, Marinković u 34, Stamenković u 39 za Vlasinu. Žuti kartoni: M. Milošević, Nikolić, Miljković, Mladenović ( Budućnost), S. Marković, Vlajković, B. Stamenković (Vlasina)

 

BUDUĆNOST: Koković 6, Mitković 6, Milošević 6,Stojanović 6, Ranđelović 7 Petrović 6,5, Ristić 6(Mladenović 7), Nikolić 6,(Mitić-), Miljković 6, Đorđević7, Miletić6 (Milanović 6),

 

VLASINA: S. Marković 6, Anđelković6 (Ilić-)Miljković 6Marinković 7 Kačar 7 Milosavljević 6 Stojanović6 (Mitrović 6), Vlajković 6,5(Stefanović -), L. Marković 6 Stamneković 7 Nikolić 6,5.

 

Igrač utakmice: Ranđelović

Podela na ravne časti, gde slađa polovina odlazi u Vlasotince. Međutim tako se nije činilo u prvom poluvremenu, jer se činilo da sva tri boda idu Rasuljcima. Prvi deo igre rešili su u svoju korist sa tri gola prednosti, pogotcima kaćara, Marinkovića i Stamenković.

Međutim u drugom delu utakmice potpuno druga slika na terenu. Domaćin je zaigrao kako zna i ume i oni su postigli tri pogotka i stigli do egal rezultat. Najpre je N. Mladenović postigao pogodak, potom Đorđević osam minuta kasnije. Da bi konačan rezultat 3:3 postavio Ranđelović u 78 minutu i doneo svom timu bod , poravnavši rezultat. Domaćinu ostaje žal za pobedom jer je igrao samo nerešeno,ma da je planirao sva tri boda, takođe gostima ostaje žal za propuštenom pobedom, jer su u prvom delu igre imali čak tri gola prednosti i dozvolili u drugom da domaćin stigne do izjednačenja, što je nedopuštljivo za jednu ekipu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili