PODELA NA RAVNE ČASTI

Lebane: Fudbaleri Radana danas su odigrali prijateljsku utakmicu sa drugoplasiranoj ekipi u Zona -jug Plantažom iz Donjeg Stopanja i utakmica je završen bez golova, ma da su gosti propustili nekoliko izglednih prilika.

Minutom ćutanja pre početak prijateljske utakmice odata je pošta rano preminuloj doktorki FK Radana Aleksandri Jović u 37 godini života, koja je u klubu poslednjih nekoliko godina i ostavila utisak dobrog lekara i još boljeg čoveka, tako da svi u klubu tuguju za njom. Aleksandra će biti sahranjena u utorak 7marta u 13 h na lebanskom groblju gde će je isprattiti na večni počinak kompletna uprava kluba i igrači FK Radana

Nerešen rezultat u Donjem Stopanju puleni trenera Srđana Kocića su pokazali da će spremno dočekati narednu nedelju kada na početku prvenstva Zone jug gostuju Nebeskim Anđelima na Bazi-Jug u Bujanovcu.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net