PIROĆANCI NEDAJU VRH TABELE

SRPSKA LIGA – ISTOK

 

RADNIČKI- GFK JAGODINA

 

Pirot: Gledalaca 300. Sudija: Nemanja Mitrović ( Prokuplje) Strelc: Petroviću 64 min.

 

 

 

RADNIČKI: Ilić, Stojanov, Antić, Petrov,(Petrović 7,5), Dojkić 7,5, Nikolić 7, Ristov7, Kostić-Milutinović7,(Colić 7), Mančić7, Azdibaba7, Kamenović7,5

 

GFK JAGODINA: Kovačević6, Đorđević 6,(Čakić-), Galić6, Gajić 6, Mijanović 6, (Marković 6), Ignić 6, Ilić 6, Janković 6, Kocić 6.5, Ranđelov6 , Radmanović 6.

Igrač utakmice: Petrović

Lider na tabeli u prvom delu igre nije uspeo da savlaada dobre goste iz Jagodine, tako da se na odmor otišlo bez golova.Odluka o pobedniku pala je u 64 minutu evrogolom rezerviste Petrovića koji je sa nekih tridesetak metara uputio izvanredan udaraac tako da je golman Kovačević bio nemoćan. Gosti su u finišu susreta mogli do izjednačenja alise istako golman Ilić odličnom odbranom. Tako lider na tabeli minimalnim rezultatom čuva strpljivo lidersku poziciju na tabeli.

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net