JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PODELA BODOVA PRVEDAN ISHOD

SRPSKA LIGA- ISTOK

 

GFK DUBOČICA- RADNIČKI (P)1:1(0:1)

Mrštane: Gledalaca 2.500. Sudija: Aleksandar Vukadinović ( Niš) 8. Strelci: P. Đorđević u 53 min. Za Dubočicu, Adzibaba u 17 za Radnički. Žuti kartoni: Ljubenović, Vasić, (GFK Dubočica), Kamenović, Vojinović, ( Radnički). Crveni kartoni: Marko Milić ( Dubočica), Dojkić ( Radnički oba u 85 minutu.

GFK DUBOČICA: V. Stanković 6, P. Đorđević 7, Ljubenović 6,5 ( M. Đorđević 6), Savić 6, Stojev 6 ( Vasić 6), Marko Milić 5, S. Petrović 6,5, Jovančić 7, Momčilović 7, Radosavljević 6,5

 

RADNIČKI (P): Marković 7, Stojanov 6,5, Petrović 7, Petrov 6,5, Dojkić 5,5, Ristov 6 ( Colić 6,)Kostić-Milutinović 7, Adzibaba 7, Kamneović 5,5 ( Mančić 6,5), Vojinović 7 Nikolić 6,5 ( Petrović-).

Igrač utakmice: Veljko Marković

Podela na ravne časti u derbiju sezone u Mrštanu j enaj pravedniji ishgod susreta u kome su gosti prvi deo rešili u svoju korist , domaći su na početku drugog dela poravnali i slađa polovina je otišla za Pirot.

Već u 17 minutu hladan tuš za navijače domaćih . Petrov je prodro lepo po desnoj strani uposlio na pravom mestu Adzibabu, koji je preciznim udarcem savladao golmana domaćih i doveo goste u vočsvu. Rano voćstvo obećavalo je još neki pogodak do odlaska na odmor ali je taj pogodak jedini bio u prvom delu utakmice u kojoj smo gledali bolju fudbalsku partiju nego u drugom poluvremenu.

Već na samom početku drugog dela tačnije u 53 minutu gosti su podklekli i dozvolili domaćinu da poravna rezultat. Posle skraćenog kornera sa leve strane , najbolje se pred gol snalazi odbranbeni igrač P.Đorđević koji se prikrao iz pozadine i poslao loptu u nebranjenu mrežu za konaćnih 1:1 jer do kraja nije bilo golova mreže su mirovale, ma da je bilo po nekoliko izglednih prilika i pred jednim i pred drugim golom.

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print