JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Bojnička stara priča gornji dom

Bojnik: Na stadionu kraj Puste reke vri kao u košnici, svakog dana  se čuje povika trenerskog tandema Dejan Cenić i Boban Nikolić , potpomoguti u radu i predsednika kluba i igrača“alfa i omege“ Bojničana Predraga Vidojevića, koji još uvek nema namare da „okači koplačke o klin“ naprotiv jedan je od najboljih igrača .Trenira se žestoko uprkos paklenoj vručini koja nije prepreka mladim i darovotim igračima ovog kluba. Za jedan divan primer u Zonksom stepenu tkmičenja koje bi možda trebalo da slede i drugi klubovi igraći i Stručni štab pa i rukovodstvo kluba su sve sami Pustorečani, nemaju nijenog igrača sa strane, niti pa pokušavaju da doveddu u svje redove, jer j eto ustvari i politika lokalne samouprave u Bojniku, da igraju njihopva deca  i repezemtuju svoje mseto u kome žive.

O samom pripremnom periodu predsednik kluba Predrag Vidojević kaže: Počeli smo na vreme početkom jula meseca, svesni kvaliteta zone koja će ove godine biti daleko kvalitenija od prošlogodišnje pa zato želimo da se što bolje pripremimo za staarat prventsva koji je po nekim informacijama zakazan za 20 avgust 2021 god. Atmosfera je u klubu na vrhunskom nivou, kao što rekosmo nemamo igrača sa strane da nam stavaraju neke probleme i mi  brzo na jednostsvan način rešimo bilo koji problem se pojavi u klubu, jer smo jeedinstveni i složni.

Nikome ne dugujemo ni dinar ni prem aslužbena lica FS-RIS-a niti igračima. Pozivu na pripreme se nisu odazvali svi igrači , ali smo zato uključili mlade iz omladinskog pogona, koji vredno rade i jedino će im nedostajati isksustvo inače talenat im nije loša strana.Prvu kontrolnu utakmicu zakazali smo za prvi avgust sa ekipom niželigaša FK Vučje, to će biti prva provera.

Sve ovo što postižemo i radimo kao dobar sportski kolektiv dugujemo veliku zahvalnost pre svega predsedniku opštine Bojnik  Nebojši Nenadoviću i njegovom prvom saradniku zamneku Dejanu Stojanoviću, koji zaista imaju razumevanje i sluha za sport. Mi se lično iz našeg fudbalskog kluba nemožemo požaliti na ništa,naaprotiv naiskrenije im se zahvaljujemo u ime svih iz kluba za ono što su dosad učinili za nas.  Samo je dovoljno što su nam renovirali službene protorije koje sada izgedaju naj savreneije i na koj ebi mogli da pozavide i klubovi saveznog ranga takmičenja,  rekao je  na kraju „alfa i omenga“ FK Puste reke  Predrag Vidojević.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print