JugSport.net

sportski portal južne Srbije

„PANTELEJCI“VREDNO SE PRIPREMAJU ZA PROLEĆE

Niš:  Zvanične pripšreme OFK Niša pod dirigentskom palicom šefa struke Martina Trajkovića počele su 30 januara na kome su se odzvali svi igrači iz jesenjeg dela prvenstva 19 staroseleca i čak pet pojačanja koja će stvoriti još žešću konurenciju u timu. Prozivci su prisustvovali i predsednik kluba Stefan Živković i Sportski direktor Aleksa Cukić, koji su pozdravili sve igrače posebno novajlije i poželeli im dobrodošlicu u novoj fudbalskoj sredini. Trenira se svakog dana konbinovano na terenu i u obližnjom školskom igralištu OŠ Dušan Radović.  Pripreme protiču u najboljem redu , svi igrači su vredni i marljivi na treningu, jednostavno vlada rad red i disciplina među fudbalere. Povređenih nema pa tako pripreme protiču u najboljem redu, i zamisli trenera Živkovića se sprovode po planu.

Redove OFK Niša nije kao što rekosmo niko napustio a novajlije su: Pavle Pešić, Jovan Jovanović, Miloš Radivojević, Kosta Stojnaović i Nikola Nikolić uz starosedeoece igrački kadar broji 24 fudbalera  a to su još: Mateja Milosavljeević, Stefan Gavrić Stefan Jović, Rodoljub Babić, Živojin Nikolić, Stefan Stamneković, Stefan Nešić, Nikoila DinovLuka Đurić, Jovan Ristić, Uroš Ivanović, Aleksandar Lazarević, Vladimir Gocić, Damjan Petrović, Milovan Stoiljković, Aleksandar Jakovljević, Nikola Miljković, Nikola Rilak i Nikola Nikolić.

Da bise što spremnije dočekao prolećni deo prvenstva uz žetsoke treninge zakazane su i kontrolne utakmice na kojima će šef struke Martin Trajković iskristalisati tim za prolećni deo prvenstva i biće na slatkim mukama kome da ukaže poverenje kada na raspolaganju ima ovoliki broj igrača.

Prva kontrolna utakmica je 13 februara sa Car Konstantinom, 20 februara sa Radnički iz Knez selo, 27 febuara sa Proleter iz Donje Vrežine i  generalna proba sa liderom Zona jug Svetlosti iz Badnjevca.

Nama u ime naj čitanijeg sportskog portal “JUGSPORT.NET” na jugoistoku Srbije ne preostaje ništa drugo nego da na kraju ovom uzornom fudbalskom kolektivu želimo da pripreme proteku u najboljem redu I da proleće dočekaju spremni a potom da u prvenstvu beleže još bolje rezultate nego jesenas.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print