JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Pčinja pobedila u Bojniku

Bojnik: Gledalaca 300. Sudija: Stefan Stojanović (Niš) 8. Strelac: Denić u 63 i 89 minutu. Žuti kartoni: A./Z) Stanković, Stojanović, Arsić 8 Pusta reka), Stoilković, Stošić (Pčinja). Crveni karton: Mileković u 55 min (Pčinja).

PUSTA REKA: Zdravković 6, Arsić 6, Jovanović 6 (D. Stojičić-), A. (Z) Stanković 6, M. Stojičić 6, Petrović 6, Z.Jovanović 6 A. (G) Stanković 6, Ilić 6, Vidojević 6, Stojanović6.

PČINJA: Petrović 8, Aleksić 8, Miljković7, Tasić 7, Milenković 6, I. Tasić 7, M.Đorđević 7, B. Stošić 7, B. Đorđević 7, Stoilković 7 ( Nedeljković-), Denić 8,5 ( D. Đorđević-),

Igrač utakmice: Ljubomir Denić

Razočarajuća igra domaćina u igri sa jednim od kandidata za sam vrh tabele Zona – Jug. U prvom delu igre nije bilo golova. Uglavnom se igralo na polovini terena, sa po nekoliko prilika pred oba gola.

U drugom delu dva pogodtka gostiju za očuvanje pozicije na tabeli koja im daje za pravo da se bore za titulu. Najpre je u 63. minutu Denić umakao odbrani domaćina i po prvi put matirao Zdravkovića na golu domaćina.

Prednost je udvostručena u poslednjim minutima igre. Ponovo je strelac Denić koji je na identičan način po drugi put bio strelac za svoj tim.

Novajlija u dresu gostiju iz Trgovišta se pokazao kao pravo pojačanje iz Vrnjske banje, jer je sa dva pogotka rešio pitanje pobednika. Od domaćina se daleko više očekivalo, pogotovu posle pobede nad Dubočicom u Leskovcu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print