JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Prokupčani „gaze“ sve redom

Prokuplje: Gledalaca 600. Sudija: Jovan Bojičić (Niš) 8. Strelci: Stefan Cvetković u 17, Luka Paunović u 64, Velimir Stanković u 73 minutu. Žuti kartoni: Popović, Velimir Stanković ( OFK Topličanin), Andrejić ( OFK Lugomir).

OFK TOPLIČANIN: Gligović -, Agatonović 7,5, Vladimir Paunović 7 (Nemanja Stanojević-), Kocić 8, Luka Paunović 8, Babović 7, Stefan Cvetković 7,5, (Jovan Jovanović-), Stojković 7, Popović 7, Velimir Staković 8, Lazarević 7.

OFK LUGOMIR: Huskić 6, Stojković 6, Andrejić 6,5, Maksimović 6, Đokić 7, Bogojević 6, Stojanović 6 (Radić-), Jović 6 (Milanović -), Tripunović 6, Vasić 6,5, Milošević 6.

Igrač utakmice: Velimir Stanković

Pobeda domaćina nije dolazila nijednog trenutka u pitanje. Gosti iz Rakitova su se predstavili kao borben tim. Međutim to nije bilo dovoljno da se poremete planovi Prokupčana u utakmci u kojoj pobedom i dalje zadržavaju lidersku poziciju na tabeli Zona – Zapad.

Prvi pogodak na utakmci delo je Stefana Cvetkovića koji se posle centar šuta sa desne strane najbolje snašao u gužvi pred gol Huskića i postigao prvi pogodak na utakmci.

U drugom delu igre gosti su posustali. Propustili su inicijativu domaćinu, što su Prokupčani znali da kazne sa još dva pogotka. Propušteno je i nekoliko izglednih prilika od kojih je ona Nikole Jovanovića u 88. minutu bila najidelanija.

Prednost je udvostručio Luka Paunović koji se „prikrao“ iz pozdine i sa nekoiko metara primorao Huskića da po drugi put vadi loptu iz mreže. Konačnih 3:0 na utakmici postavio je Velimir Stanković u 73. minutu posle odličnog solo prodora.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print