JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BOJNIČANI PO SVOM RECEPTU-GORNJI DOM

Bojnik: Pod budnim okom trenerskog tandema Dejan Cenić-Boban Nikolić fudblaleri Puste reke iz Bojnika član Zon ajug sa pripremama za prolećni deo prvenstva počeli su jiš 24 januara i odvijaju se na stadionu kraj Puste reke i u hali sportova koj aje u neposrednoj blizini u zavisnosti od vremenskih uslova za rad.

Igrački kadar na koji Bojničani na proleće računaju nij eširok ali je sastavljen od isključivo igrača iz Bojničke opštine i čine ga: Stinišai Stefan  Stanković,Nemanja i Lazar Perrović, Stojić, Stojanović, Arsić, Danilo i Danijel Stanišić, Nemanja i Mladen Jovanović, Stoiljković, Dinić, Cenić, Ljubenović, Stepanovi  Ilić.

Boje klub aviše neće braniti Aleksandar Stanković –Bara  koji je pristupio Svetlosti iz Badnjevca,

Po rečima predsednika kluba Predraga Vidojevića zakazane su i neke kontrolne utakmice . Prva provera je Vučje, potom OFK Topličanin, Jedinstvo iz Bošnjaca,  a biće još nekoliko do početka prvenstva . Cilj kluba je po starom receptu kao i svake

godine da se nađu u gornjem delu tabele gde im prema igračkom kadru i infrastrukturom sa komom raspolažu i pripada mesto.

U ime naj čitanijeg sportskog portala na jugu Srbije JUGSPORT.NET  klub koji pratim skoro tri decenije i pišem o njemu želim uspešne pripreme i dobre igre na proleće i još bolji položaj na tabeli na kraju prvenstva.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print