JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TRGOVIŠTE I DALJE NA FUDBALSKOJ MAPI SRPSKOLIGAŠA

Trgovište: Zvanični početak priprema fK Pčinje iz Trgovišta člana Srpske lige isotk počeo je 26 januara pod budnim okom šefa struke Dejana Kostića koji na raspolaganju ima 25 fudbalera . Uprkos loših vremenskih prilika za rad na otvorenom zbog snega ipak fudbaleri sve to stojički podnose i svaki trening odrade maksimalno odgovorno i disciplinovano, tako da ako se po jutru dan poznaje Pčinja će na proleće prrikazivati daleko bolje fudbalske partije nego jesenas, jer po nekim nepisanim pravilima Trgovištanima više prija proleće.

Klub  su u zimskom prelaznom roku napustili napdač Marjan Petrović i Dzavid Veliju . Što se tiče pojačanja nova imena su povratnik Nikola Arsić iz Trajala, Vasilije Spasić uz Dinama Vranje Milan Stanojković iz FK Vranjska banja, i Stefan Manasijev iz Bosilegrada.

S obzirom da  su jesenji deo prvenstav završili na 11 mestu Srpske lige istok sa 17 osvojenih bodova cilj i prioritet svih u klubu je da se Trgovište i dalje nađe na Srpskoligaškoj mapi. Veliki bi bio uspeh po rečima predsednika kluba Miodraga Đorđevića da klub završi prvenstvo u gornjem delu tabele  s obzirom na jakoj konurenciji koja je sada u ovom rangu takmičenja.

Pripremnih utakmica zasad nema zakazanih biće ih ovog dana po svoj prilici, jer su mnogi klubovi tek sad počeli iz okruženja sa pripremama ili nisu počeli.

U ime naj čitanijeg sporkstkog portal jugoistoka SRbije JUGSPORT.NET želimo uspešne pripreme da proteknu u najboljem redu I da daleko kvaitetnijim igrama na proleće poboljšaju položaj na tabeli I zadrže status Srpskoligaša

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print