JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BABUŠNIČANI NE PREPUŠTAJU NIŠTA SLUČAJU

Babušnica: Pod dirigentskom palicom  šefa struke Bratislava MItrovića   fudblaleri FK Lužnice članovi Zona istok,  zvanično bazične pripreme počeli su 29 januara koje će odraditi na svom igralištu u Sportskom centru u Babušnici. Sačuuvan je kostur tima iz jesenjeg dela prvenstva , ali je ipak došlo do nekih promena.

Novajlije su golman Mihajlo Mihajlović, vezni igrači Nemanja Stanković,i Aleksandar Dzunić i povratnici u ekipi Nikola Ivezić, i Filip Gligorević. Dok su klub napsutila samo dva fudbalera koji nisu mogli da izbore mesto u timu.

Cilj Lužnice je tu negde u sredini tabele , a u planu su odigravanje 5 kontrolnih utakmica sa zonašima iz regiona. prva je sa

Malošištem  13 februara , 16 januara sa Vlasinom, 20 januara sa Mladost iz Medoševca i 27 januara sa Pukovac  i generalka 6 marta sa ekipom Deliskog visa kada će i biti po svoj prilici isproban tim za pšrolećni deo prvenstva

Na tim utakmicama šef   stručnog štaba Mitrović će iskristalisati najbolji tim koji će na proleće pokušati da izbori još bolji položaj na tabeli kroz pripremni period koji će trajati u tri faze.

U zimskoj pauzi došlo je do smene na čelu kluba umesto dosadašnjeg predsednika Aleksandra Vasića koji je podneo neopozivu ostavku zbog privatnih obaveza  na njegovom mestu imenovan je Milan Stanković bivši fudballer ovog kluba , koji je dobrim igrama ovom funkcijom počastvovan za sve ono što je dao klubu.

FK Lužnica stručni štab uprava I igrači veliku zahvalnost duguju lokanoj samoupravi na čelu sa predsednicom Ivanom Stojčić koji zaista imaju razumevanja prema klubu kad je reč o finansiskom poslovanju ovog uzornog fudbalskog kolektiva, koji će na proleće pokušati da im se oduže još boljim igrama I rezultatima na tabeli Zone istok.

Ništa nam ne preostaje drugo nego na kraju FK Lužnici u ime naj čitanijeg Sportskog portal na jugoistoku Srbije     JUGSPORT.NET  poželimo dobre pripreme I uspešne igre u prolećnom delu prvenstva.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print