JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Silovit start pirotskih „belih“

Pirot. Pomoćni teren  Radničkog. Gledalaca 300. Sudija: Marko Ćirić ( Pirot). Strelci: N. Petrov u 33, 35, 40, Dimitrov u 62, 65, 74, N. Mančić u 70, D. Petov u 83 minutu.

FK RADNIČKI: Ilić, Mijalković, B. Mančić, M. Nikolić, Petrić, Tolić, N. Petrov, Lišćević, M. Mančić, Ivković, Žerađanin. Igrali su još: M. Stamenković, Bulajić, Stojanovski, Kamenović, Dojkić, , M. Nikolić, Filipović, Jovanović, Dimitrv, D. Petrov, Spasić.

FK TANASKO RAJIĆ: Petrović, Usković, C. Ćirić, Stoilkov, Bisković, Popović, D. Ćirić, Micić, Đurić, Simonov. Igrali su još: B. Petrović, Đorđev, Dzunić, Velev, Zaltkov, Cenić, J. Usković.

Duga zimska pauza, novi tim Radničkog, kao i velika želja ljubitelja fudbala u Pirotu  da “beli” budu ponovo onaj pravi tim od ranije. Došlo je preko 300 gledalaca  na otvaranju sezone u Pirotu da vidi svoje ljubimce. Ono što su pokazali na premijeri, doduše prijateljskoj utakmici, sa zonašem Tanskom Rajićem uliva nadu da će proleće biti mnogo berićetnije od jesenas. Prvih pola sata igre bilo je ispitavanje snaga. Seriju pogodaka na utakmici je otvorio N. Petrov u 33 minutu. Dva minuta kasnije je udvostručio prednost, da bi svojim trećim pogotkom “het-trik” obeležio prvi deo igre.

Još jedan “het-trik” na utakmici, u drugom delu igre, postigao je Dimitrov u periodu igre od 62 do 74 minuta i tako najavio pravu katastrofu zonaša iz Pirota. Sa još dva pogodka N. Mančića u 74 i tačku na visoku pobedu D. Petrova u 83 minutu napunjena je mreža do vrha golmana Petrovića. Prema onome što su pokazali igrači Radničkog, trener Lazarević biće na “slatim mukama” kako da se odlučiti za prvih jedanest na startu prvenstva sa Temnić 1924 u Pirotu. Već sledeći susret je u sredu (14 febuar) sa FK Sinđelić iz Niša.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print