JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Razigrani Lebančani

PUSTA REKA- RADAN 1:4 (0:2)

Bojnik. Sudija: Dragiša Gopić(Bojnik) Strelci: Danilo Stanišić u 67 (KU) za Pustu reku, Stevanović u 26, Dodić u 40,Milošević u 69, Cvetković u 77 za Radan.

PUSTA REKA: Đikić, Dinić, Stoiljković, Stojanović, L. Petrović, Jovanović, Danilo Stanišić, A. Stanković, N. Petrović, Stanimirović, Stepanović. Igrali su još: S, Stamneković, A. Stanković, Vidojević, Ilić, Stefan  Stanković, Ljubenović, Milan Jovanović, Mladenović, Cenić.

RADAN: Kocić, Stoiljković, Ilić, Stevanović, Milošević, Milan Stanković, Dodić,Cvetković, Kostić, Miloš Stanković, V. Stanković. Igrali su još: M. Ilić, Vojinović, Bogdan Stanković.

Kvalitetna fudbalska prestava u kojoj  su Lebančani bili bolji tim i zasluženo slavili u Bojniku. Gosti su već u 26 minutu došli prvi u voćstvo pogotkom štopera Stevanovića, da bi u samom finišu utakmice prednost gostiju udvostučio Dodić i sa tim rezultatom se otišlo na zalsuženi odmor jer se igralo po izuzetnoj sparini.

U drugom delu domaći u 67 mnijutu preko Danila Stanišića iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca smanju prednost gostiju na jedan pogodak.  Za visoku pobedu Lebančana pobrinuli su se najpre Mihajlo Milošević pogotkom u 69 minutu, da bi konačnih 1:4 postavio iskusni Marko Cvetković u 77 minutu.

Fer i korektna igra oba tima i prema prikazanoj igri šefovi struke Puste reke Dejan Cenić i Radana Dragan Momirović mogu bili zadovoljni pripremljenošću svojih izabranika.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print