JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Radnički (Pirot) – Grafičar 0:3 ( 0:1)

Gradski stadion u Pirotu
Igrano bez prisustva publike
Glavni sudija: Jeknić Stefan (Subotica)
žuti kartoni: Dojkić, Kostić Milutinović (Radnički), Todorovski, Odada (Grafičar)
strelci: Marjanović 17min, Blagojević 55 min, Cvetković 62 min(penal) (Grafičar)

FK Radnički: Trkulja 7, Mančić 6, Adžibaba 5(Milenković 6), Tolić 6, Dojkić 6, Đorđievski 6(Momić-), Mirković 7, Jaćimović 5, Edoa 6(Petrović -), Kamenović-(Marković 5) (Milanović 5), Kostić Milutinović 7

FK Grafičar:Stanković 7, Blagojević 7, Odada 6(Pilica -),Mikić 6, Cvetković 7, Babić 6, Marjanović 7(Buraz 6) Damjanac 6, Fićović 6(Vasiljević 6) Todorovski 6 (Mitrović-) Pobulić 6 (Mrkela -)

Igrač utakmice :Blagojević

Vrelina i teški vremenski vremenski uslovi za igru ali i slabi sudija iz Subotice danas, u potpunosti su istopili sve one kvalitete koje jedan derbi ovog ranga takmičenja treba da nosi u sebi.
Radnički je prvi zapretio ali se već u 5 min susreo sa problemom, mladi Kamenović se povredio i umesto njega ušao Marković, što je izazvalo izvesna pomeranja u timu Radničkog.
Grafičar se pokazao kao čvrsta ekipa koja je svoje prilike vrebala iz kontranapada i u drugom poluvremenu se to i pokazalo kao dobar recept za pobedu u ovoj utakmici.


Radnički je dobro igrao, imao faze kada se igralo samo na polovini protivnika, promašili ono što je možda teže bilo pogoditi nego promašiti ali su sve njihove nade da danas mogu više osim poraza splasnule kada samo sudija na današnjoj utakmici nije video jedanaeaterac i igranje rukom ispred gola Grafičara pri rezultatu 0:1. Koncetracija je popustila i sa dva gola Grafičar je utakmicu mirno priveo kraju.


Rezultat previsok, svakako je domaćin zaslužio i više na današnjoj utakmici ali očigledno da na današnjoj utakmici neki ipak nisu bili dorasli rangu takmičenja koji se igrao danas na Gradskom stadiionu u Pirotu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print