JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

FK Radan-FK Sloga(L) 4:1 (2:0)

Prijateljska fudbalska utakmica

Lebane: Stadion kraj Jablanice: Igrano bez gledalaca: sudija: Danilo Spasić(Lebane). Strelci: Miloš Stanković u 35 i 40,(KU) Stefan(T) Kostić u  75 i 87 min. za Radan, L. Petrović u 65 za Slogu.

FK RADAN: D: Cakić, Dodić, Stoilković, Dojčinović, Milošević, Marinković, Krtsić, A. Ivanović, Smiljković, Miloš Stanković, Stefan(S) Kostić. Igrali su još: M. Ivanović, Cvetković, Stefan/T) Kostić, V: Stanković, Grozdanović, Nikolić, Vojinović, I.Petrović, O. Petrović, M. Stevanović, P: Cakić, Nastić.

FK SLOGA: Janaćijević, Stojadinović, Kostić, Ilić,  Mikica Zdravković, Stojković,D. Petrović, Bakterović, Jović, L: Petrović, Stanisavljević. Igrali su još: Janaćković,Stanojković, Ristić.

Sve do 35 minuta na terenu se ništa značajnije nije događalo, uglavnom se igralo na sredini terena, bez izrazitih prilika ni pred jednim ni pred drugim golom.I onda za samo pet minuat dva kaznena udarca za domaćina i dva pogotka.

Igrao  se 35 minut kada je sudija Spasić po prvi put pokazao na belu tačku. Rukom je igrao u svom kaznenom prostoru  Stojković, a ne baš siguran izvođać bio je po prvi puta Miloš Stanković, iz drugog pokuašaja, pošto je prvi put njegovu nameru prozro Janaćijević.

Samo pet minuta kanije još jedan kazneni udarac za domaćina. Ovog puta je neporopisno je L. Petrović zaustavio nekog od igrača Radana. Ponovo oči u oči Janaćijević i Miloš Stanković ali ovog puta nije bilo dileme, golman u jednu lopta u drugu stranu je završila u mrežu.

U drugom delu u 55  minutu igre kazneni udarac za goste ali je Mikica Zdravković bio neprecizan uputio je loptu pored gola i od pogotka nije bilo ništa.

Deset minuta kasnije počasni pogodak za goste delo je L. Petrovića koji je posle neuspele ofsajd zamke izbio sam pred golmana Radana i poslao lotu u nebranjeni deo mreže

.

Od 75 minuta 3:1 za  Radana a strelac je poovratnik u redove domaćih posle  povrede Stefan(T) Kostić, koji se najbolje snašao pred gol golmana Janaćkovića i poslao loptu u nebranjeni deo mreže.

Gosti su u 85 minut preko Jovića propustili priliku da postignu i drugi pogodak na utakmci, ali je njegov udarac završio pored gola.

Konačnih 4:1   samo dva minuta kasnije a strelac je ponovo Stegan(T) Kostić , posle odličnog centaršuta Grozdanovića koji je prošao po levoj strani i pronašao na pravo mesto strelca četvrtog gola, kome nije  bilo teško da sa nekoliko metara matira rezervistu Janaćkovića.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print