JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Cilj Oraščana stabilan Zonaš

Orašje:  Od kako su krenuli sa pripremama za prolećni deo prvenstva pod voćstvom novog šefa struke Siniše Stančića fudableri Budućnosti iz Orašja kod Vlasotinca marljivo se pripremaju za prolećni deo prvenstva.

Pošto je prozivka zvanično obavljena 30 jaunara uz prisutvo svih članova uprve kluba na čelu sa predsednikom Danijelom Milčićem kad je i predstavljen novi šef stuke, sa treninzima su počeli 22 igrača. U međuvremenu su pristigla pojačanja iz Srpskoligaša Vlasine ustupljeni su Jovan Jović, Nikola Janković, Petar Cvetković prinove su još i Milan Mitrović iz Gradac iz Konopnice, i povrtanik u matični klub Darko Nikolić koji se vratio iz Lužnice iz Babušnice. Klub su jedino napustili Dejan Petrović(Sloga –Leskovac) i Emanuel Kurtić (Mladi borac).

Dosad je odigrana jedna kotrolna utakmica sa Jedinsvom iz Grdelice gde predstoji i revanš, a u planu su za 21 febuar sa Jedinstvom iz Pirota, kao i generalna proba 28 februara sa Vlasinom u Vlasoticu. Postoji mogućnost odigravanje još jedna utakmice sa niželigašem iz okruženja do starta prvenstva.

O proteklmom pripremnom peridu predsednik kluba Danijel Milčić kaže: Želimo pre svega da budemo stabilan zonaš , jer za to imamo dobre uslove, zahvaljujući lokalnoj samoupravi u Vlasotincu na čelu sa predsednikom opštine Bratislavoim Petrovićem koji su  odvojili sredstva iz budzeta da bi mogli nesmetano da se takmičimo i funkcionišemo kao klub u zonskom stepenu takmičenja. Zadovoljan sam dosadašnjim pripremama, jer sve protiče u najboljem redu. Radi se dobro na treninzima i svi u klubo očekujemo još bolje rezultate na proleće od jesenas.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print