JugSport.net

sportski portal južne Srbije

VUČICE „OŠTRE“ ZUBE ZA PRVENSTVENE DUELE

Vučje: Fudbalerke ŽFK Vučice iz Vučja kako seniorke tako i one mlađe koje se takmiče u Razvojnoj ligi Srbije sa pripremama za jesenji deo prvenstva počele su na svom stadionu u Vučju još 2 jula. Treninzi se odvijaju četri puta nedeljno. Radi se žesetoko po rečima predsednika kluba Vladimira Ranđelovića atmosfera nikad bolja i kod svih devojčica je prisutna želja da se što bolje pripreme za jesenji deo prvenstva.

Ekipa koja se takmiči u Drugoj ligi pojačana je sa Jelenom Stevanović, Valentinom Mitrović, Anđelom Mladenović, koje su prekomandovane u prvi tim iz Razvojne lige. Zasada je jedno pravo pojačanje Jelena Nikolić. Biće još par pojačanja iz ŽFK Mašinac  do kraja prelaznog roka.

Biće još pojačanja kaže Vladimir Ranđelović i verujem da ćemo uz postojeći igrački kadar postizati bolje rezultate nego u predhodnoj sezoni. Ne krijemo i ambicije da budemo pri samom vrhu tabele  Druge ligde Srbije.

Što se tiče razvojne lige kostur tima od 6/7 devojčica je tu. Doveli smo šest novih fudbalerki  i takođe sa njih se radi naporno. Atmosfera kod mlađih kolegenica je takođe izvanredna . Pored fudbalerka koje su tu u timu 3/4  godina od novih imena treba zapamtiti imena Sare Jovanović ( 2009), i Nađe Tasić ( 2009), .

Ambicije su kao i kod seniorki da budemo u samom vrhu tabele Razvojne lige Srbije i tako podignemo kvaitet tima na jednom višem nivou. Atmosfera u klubu je izvanredna, drugarstvo među devojčicama je za svaku pohvalu, što mi iz uprave kluba znamo to da cenimo i trudimo se da im  omogućimo što bolje uslova za treninge,

a one se nama odužuju vrednim i poslušnim radom na treninzima i pored toga što je poslednjih dana prava vrelina to im ne smeta da na treningu izvršavaju sve postavljene zadatke radno i odgovorno , jer od njih tražimo rad red i disciplinu i to je zasad za svaku pohavli, i milina je raditi sa ovakvim igračicama rekao je na kraju „alfa i omega“ kluba predsednik Vladimir Ranđelović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print