ŽITKOVČANI UPALILI MOTORE

Žitkovac : Na današnjoj prozivci koju je obavio šef stručnog štabaNenad Jozić i njegov pomoćnik Zoran Mladenović Trvko,   prisustvovalo je 15 igrača. Opravdano su bili odsutni Martin Ristić, Martin Tasić. Dimitrije Radenković, Nikola Mitić, Ilija Mladenović.

Pojačanja koja su prispela zasad su Slavko Đorđević, Ilija Mladenović, i golman Branko Zlatić. Očekuje se dolazak još nekoliko igrača iz Srpskoligaških klubova fo kraja prelaznog roka.

U početku priprema radiće se na sticanju psiho fizičke izdržljivostiigrača potom će uslediti zakazivanje kontrolnih utakmica kako bi se izbrusio tim za prolećni deo prvenstva.Kompletan tok priprem abiće obavljen na stadionu u  Žitkovcu

Prva pripremna utakmica zakazana je za 13 februar sa Skriljac, 20 febuara sa Radnički iz Novog Beograda, 27 februara sa OFK Brzi Brod i 6 marta generalna proba sa Car Konstantinom.

 

Boje Morave  više neće braniti je su uzeli svoje brisovnice i pristupiće drugim klubovima , a reč je o Milanu Tasiću, Boriisu Ahmetiju, Marku Petroviću .

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net