JugSport.net

sportski portal južne Srbije

JEDINSTVO (GS) –ČEKMIN 5:1 (3:0)

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Leskovac :Pomoćni teren  GFK Dubočice sa veštačkom travom,  Gledalasa 100. Sudija: Žarko Dimitrijević, pomoćnici Dušan Dimitrijević i Marija Stojanović. . Strelci: Stefan Stefanović u 2, 6, , Blagojević u 35, Trajković u 77, Adzić u 85 za Jedinstvo, Jovica Mitić u 65 za Čekmin(KU)

JEDINSTVO: Aleksić, Petrović, S. Stojanović, Marinković, Dimitrijević, V.Stefanović, Trajković, Novović, Stefanović Blagojević, S. Stefanović. Igrali su još: Adzić, Zdravković, Cakić,

ČEKMIN: N. Dimitrijević, A. Stoilković, S. Mladenović, F. Dimitrijević, P. Ilić, L. Ivanović, I. Milošević, S. Ilić, J. Mitić, L. Tasić, M. Cvetković. Igrali su još: Đ. Stoiljković, S. Stanisavljević.

U prvoj proveri pred  prolećni deo prvenstva Jedinstvo je bilo bolje i visoko porazili goste iz Ćekmina, koji su kući ispraćeni  „petardom“. Već na smom početku dva pogotka golgetera Stefana Stefanovića i kao da se zadovoljio do kraja utakmice. Na 3:0 je povisio Blagojević u 35 minutu što je i bio rezultat prvog dela igre u kojoj su Stopanjčani  dominirali sa tri pogotka.

U drugom delu viđeno je još tri pogoka najpre je Trajković povisio na nedostižnih 4:0, da bi u 65 minutu iz kaznenog udarca Mitić postigo počasni pogodak za Čekminčane. Konačnih 5:1 delo je rezerviste Adzića u 85 minutu igre  i vredna pobeda Gornjostopanjčanja na otvaranju prolećne sezone u prijateljskoj utakmici u Leskovcu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print