JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Borbenom igrom do nova tri boda

SRPSKA LIGA-ISTOK

FK RADAN –FK REMBAS 2:1 (0:1)

Lebane: Igrano bez gledalaca . Stadion kraj Jablanice. Sudija: Jovan Bojčić(Niš) 8. Strelci. Ivanović u 77 i Krstić u 90 min. Za Radan, Deljanin u 18 za Rembas. Žuti kartoni: Stoiljković, Dojčinović, Cvetković (Radan), L. Stojanović, D. Stanković (Rembas). Crveni karton: J. Jovanović u 75 min. (Rembas).

RADAN:D. Cakić 7, P. Cakić 6 ( Mitrović 7 ), Stoiljković 7, Marko Stanković 7, Krstić 8,5, Ivanović 7 ( Stevanović-), Dojčinović 7, Smiljković –( Milošević 7,5), Miloš Stanković 7 ( Dodić 7), Kostić 7, Cvetković 7,5

REMBAS: Vasić 7, Stojanović 6, Milosavljević 6,5, N. Jovanović 7 ( Stevanović-),Đorđević 6,  Janković 6,5, Lukić 6, Deljanin 7 ( Dimitrijević-), Lapčević 7 ( Milutinović-), Stanković 6 ( J. Jovanović 5), B. Jovanović6.

Igrač utakmice Petar Krstić

Teže nego što se očekivalo Radan je došao do nova tri boda u igri sa borbenom ekipom iz Resavice, koja se u Lebanu predstavila kao  dobar tim, koji žele da  se nadigravaju sa svakim protivnikom, pa i ovog puta sa Radanom, koji je u ovaj duel važio za favorita na papiru.

Gosti su prvi došli u voćstvo, što je bio hladan tuš za pristalice domaćeg satava. Igrao se 18 minut, kada je Đorđević idealno uposlio u prazan prostor Deljanina, koji je manirom iksusnog strelca poslao loptu u nebranjeni deo mreže, ušavši pored odbrane domaćih u kazneni prostor i savladao D. Cakića, koji nije mogao ništa da učini. Do odlaska na odmor  domaći su pokušavali da stignu do izjednačenja , ali se ipak taj period igre završio minimalnom prednošću gostiju.

U drugom delu domaći su preuzeli igru  u svoje ruke, a centralna figura i pokretač svih akcija bio je Petar Krtstić, koji je bio nerešiva enigma za igrače Rembasa. Sve akcije su počinjale na sredini  terena od njega,  da bi na kraju i krunisao pobedonosnim pogotkom u poslednjim trenutcima  utakmice.

Svoju dominaciju čitavog drugog poluvremena na terenu, kao  i brojčanu prednost od 75 minuta kada je zbog drugog žutog kartona pre vremena morao u svalčionicu  J. Jovanović pala su i dva pobedonosna pogotka za domaći sastav.

Najpre je u 77 minutu usledilo poravnjanje rezultata . Sa desne strane je centrirao sve bolji i bolji mladi  Stoiljković  a Ivanović je bio naj snalažljiviji pred gol Vasića i poslao  loptu na pravo mesto iza leđa nemoćnog gomana gostiju.

U poslednjim minutima prava drama pred gol golmana Vasića, koji najpre brani stoprocentnu priliku Krstiću koji je šutirao sa nekoliko metara, a Vasić još bolje odbranio udarac, kad su svi već videli loptu u mrežu .

Samo minut kasnije pada odluka o pobedniku na ovoj utakmici. Rezervisata Mitrović je odlično prošao po levoj strani, još bolje uputio izvanredan cetaršut pravo na glavu Krtsića koji je poslao loptu u sam gornji desni ugao nemoćnog Vasića , koji je samo pogledom ispratio let lopte u mrežu. Pogodak koji je izazvao oduševljenje u redovima domaćina, jer su teškom mukom uspeli da se posle voćstva gostiju vrate  i preokrenu rezultat u svoju korist, odličnom igrom u drugom poluvremenu.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print