LESKOVAC DOBIO ELIT FUDBALSKOG SUDIJU

Beograd. Na sednici održanoj 17 .11. 2021 godine  Sudiska komisija FSS donela je odluku da  sledeće sudije i pomoćne sudija Super    lige Srbije promoviše iz Prve  u Elit grupu, a na tom spisku se našao i naš sudija iz Leskovca Milan Mitić- Mixa.  Od glavnih sudija uz Milana Mitića promovisan je i Nenad Minaković , dok od pomoćne sudije Slobodan Pavlović, Goran Beljin i Miloš Simović.

Da iver ne pada daleko od klada i otac Nebojša Mitić je nekad bio aktivan fudbalsli sudija, danas dobar sportski radnik, tako da se može reći sportska porodica iz Leskovca pokazuje svoje  sudiske kvalitete. Jer  do vrha ne se  ne stiže tek tako lako i jedenostavno. Tako da na ovo unapređenje  pored porodice Mitić treba biti i ponosan Fudblaksi savez Jablaničkogb okuga, posebno Sudiska organizacija  i da mladi fudbalksi sudije se ugledaju na Milana Mitića i krenu njegovim stopama.

Nama ispred  naj čitanijeg sportskog portala jugoistoka Srbije   jugsport.net ništa ne preostaje drugo nego da našem Leskovčaninu  Milanu Mitići –Mixi poželimo da još više napređuje u deljenju fudbalkse pravde ne samo kod nas već i van naših graničnih okvira- SREĆNO.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net