JugSport.net

sportski portal južne Srbije

REMBAS RADI POD TEŠKIM USLOVIMA

Resavica: Pod voćstvom šefa stuke  Bojana Pećaranina 23 januara fudbaleri Rembasa iz Resavice član Srpske lige-isok poleli su sa pripremama koje se odvijaju po planu u prkus loših vremenksih uslova za rad. Cilj svih u klubu je da se izbori opstanak među Srskoligaše. Po rečima Pećaranina liga je ujednačena i nijanse će odlućivati i biće na svakoj utakmici borba za svaki pogodak i osvojeni bod.

Već 19 februara idemo u našu staru bazu Vrnjačku banju na osmodnevne bazične pripreme gde ćemo raditi žestoko i poušati da napunimo akomulatore dovojno da spremno dočekamo prolećni deo prvenstvo.

Dosad smo odigrani kaže Pećaranin jednu pripremnu utakmcu i visoko porazili sa 7:0 Lugomir iz Rakitova. Ali smo u planu da odigramo još pet kontrolnih utakmica do početka prvenstva. U planu su utakmice sa GFK Jagodinom, Jedinstvo iz Paraćina, Sloge iz Batočine,

Klub su zasad u prelaznom roku napsutili Nikola Jovanović koji je pristupio Radničkom iz Svilajnca, Petar Petrov u Orlove u Jasenovo , Danijel Stanković u Moravi iz Ćuprije.

Novajlije u redovima Resavčana su  Vladimir Ljubisavljević i Nikola Dimitrijević, ma da je po rečima Pećaranina utoku pregovori sa još nekoliko kvalitetnih igrača.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print