JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Gradačac otvorenog srca

Bošnjace: Ni razdaljina od oko 600. km. nije prepreka da se  jedna lepa uspomena evocira i dan danas na obostranom zadovoljstvu. Naj veći „krivci“ za tako nešto su nekadašnja dva  klupska druga i pouzdani štoperi NK „Zvjezda“ iz Gradačca u Bosni Nihad Kadić  i Igor Mitić koji su zajedno branili bolje  ovog kluba u periodu njegovog naj većeg uspeha plasmana iz Druge u Prvu ligu Bosne i Hercegovine.   Bilo je to u periodu od 2004/07 godine.Ideja ova dva klupska druga počela je još pre pet godina kad su ova dva bivaša fudbalera postali trenri u svojim sredinama.  Nihad Kadić u svom rodnom Gradačcu , Igor Mitić u Srpslogiašu Jedinstvu iz Bošnjaca.

Ovog puta (sutra 05.07 2019)  Igor MItić sa svojom školom fudaba na put kreće sa oko 40 putnika, među njima i nekoiko roditelji dece koji treniraju  kod njega. Tamo će se učsetovati na jakom  Međunarodnom turniru u Gradačcu tri dana. Povrtak je predviđen za pondeljak 8 jula 2019 god. Iz Gradačca.

O svom odlasku sa školom fudbala  u Gradačac Igor Mitić specijalno za portal kaže:  Za Gradačac me vežu mnogo lepe uspomene. Tamo sam kao fudbaleri potom kapiten Zvjezde stekao mnogo prijatelja. U  tom gradu otvorenog srca se osećam kao kod svoje kući. Biće mi drago i jedva čekam da sutra vidim moje stare i dobre prijatelje iz fudbala.

Posebno mi je drago kada me  navijači ovog kluba pozdravljaju m agde me sretnu  . Još uvek nisu zaboravili moje dobre fudbalske partije  za njihov klub. Posebno susret sa mojim nekadašnjim klupskim drugom  Nihadom Kadićem sa kojim smo bili   nepremostiva prepreka pred naš gol. A ne tako često smo znali i da budemo strelci za svoj tim. Osećam se  prijatno kad  se tamo sretnem sa prijateljima i evociramo uspomene na naj lepše trenutke  koje  sam doživeo. Na kraju bih poslao poruku svim ljudima dobre volje u Gradačac.

Dolimo otvorenog srca  svesni da ćemo biti dočekani sa još većom željom. Jer ovo druženje koje je dva puta godišnje jednom kod nas jedom u Bosni. Svake godine poprima sve veći i veći karakter, je što se više družimo ta priajteljstva među našom i njihovom decom su sve jača i jača. To sve nas   raduje, jer mi sportisti smo  oni koji neznamo za granicu bilo koje vrste. Još jednom veliki pozdrav  ,  kucnuo je čas našeg ponovnog sureta , ovog puta u Gradačac, već naredni put kod nas u Srbiji.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili