JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Medveđani žele u “mirnu luku”

  • Medveđa:  Dali  posle svih turbulencija i tavorenja u samom dnu tabele  u zonskom stepenu takmičenja, došao trenutak da ovaj fudbalslki kolektiv  sa same admistrativne granice sa Kosovom i Metohijom najzad  postane stabilan Zonaš. Jer ovaj klub ima sve finansiske uslove za normalan rad. Možda malo nedosteje igračkog kadra. Jer migracija stanovništva je učinila u svim segmentima društa svoj danak  u ovoj opštini pa i fudbalu velike probleme kad je reć o dovoljnom broju mladih da se bave bilo kojim sportom.
  •  

    Upravo FK Jablanica predvođena mladim predsednikom kluba ujedno još uvek aktivnim  fudblerm  Markom  Ivanovićem,  marljivo  su se ovog leta pripremali za start u Zona –jug. Opstanak je po drugi put u prvenstvu obezbeđen u zadnjem trentku, pa je to možda i jedna pouka da se po treći put za redom to ne dogodi.

  •  

    Sa pripremama su počeli još 10 jula na svom igralištu kraj Jablanice predvođeni novim šefom struke Milaom Đokićem koji je uspešno sproveo ceo tok priprema i spremno dočekuju start prvenstva  kada im u goste dolazi novajlija Svetlost iz Badnjevca kao predstavnik Topličkog okruga.U letnjem prelaznom roku klub su napustili jedino Stefan Stevanović i Stefan Ristić. Dok su pojačanja golman Dušan Jevtić iz Jedinstva iz Gornjeg Stopanja Milan Nedeljković iz Sloge iz Leskovca i Aleksandar Milenković nekadašnji igrač Radana, kao i povratnik iz Jedinstva iz Bošnjaca Miljan Pavelić. Tako da igrački kadar izgleda ovako: Dušan Jevtić, Aleksandar Radivojević, Darko Jović, David Ibraimović, Miroslav Maksimović, , Milan Nedeljković, Marko Kostić,  Miloš Jovanović, Aleksandar Savić, Stefan Rajčević, Marko Ivanović, Sekule Janković, Marko Stošić, Miljan Pavelić, Nenad Ademović,  Marko Marinković, Špend Sahiti, Zen Sahiti, Aleksandar Milenković,Jakov Rakočević, Nikola Filipović, Bojan Mihajlović.

  •  

    Ovog puta smo svi u klubu ozbilno shvatili ovaj rang takmičenja i radili smo dobro u ovom pripremnom periodu. Oni koji su otišli nije se osetio njihov odlazak. Došla su nekoliko pojačanja, po meri i spremno ćemo startovati ove godine. Sa ciljem da sakupimo što više bodova i  tako izbegnemo začelja tabele. Što se  tiče uslova za rad i postojanje kluba tu nema nikakvih problema. Zahvaljujući pre svega lokanoj samoupravi na čelu sa predsednikom  dr. Nebojšom Arsićem jer su oni jedini izvor finasiranja kluba. Bez njih klub nebi mogao da normalno fukcioniše rekao je mladi predsednik kluba iz Medveđe Marko Ivanović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print