JugSport.net

sportski portal južne Srbije

„Anđeli“ žele sredinu tabele

Vranje: Kada jedan fudbslki kolektiv kao što su Nebski Anđeli iz Vranja  predstavlja naše viteštvo I junaštvo jednog naroda, onda takav klub je za svaki respekt. Rezultate koje postiže ovaj uzorni fudbalski kolektiv čiji sastav je ugvanom aktivni pripadnici Vojske  Srbije odnosno  Četrte kopnene vojske Srbije.

Ove godine su ponovo ekspresno izborili povratak u Zona-jug gde su prošle godine bili u samom dnu tabele I ispali iz zone  pomalo neočekivano. Ove godine žele da se nađu tu negde u sredini tabele I tako mirno sačuvaju status zonaša  u prvenstvu koje je pred nama  ovog vikenda. Već u prvom kolu su domaćini na svom stadionu    na bazi “jug” gde  dočekati FK Ćekmin takođe novajliju u ovom rangu.

Klub je osnovan još 20 avgusta 2010 godine na iniciajtivu tadašnjeg  Komandanta 4-te Brigade kopnene vojske I  garnizona Vranje,  Brigadnog Generala Miroslava Siumovića koji je predsednik kluba. Ime kluba  Nebeski anđeli sibolizuje 11 pripadnika 78 motorizovane brigade koji su poginuli  za slobodu  I čast otadzbine. Anđeli su misionari  sportskog viteštva,  u Pčinjskom okrugu,  gde šire sportski duh,  drugarstvo  I prijateljstvo  sa svim grđanima bez obzira na nacionalnu pripadnost. Igrači su iključivo profesonalna  vojna lica,  I ako su klub formirali kao grupa  građana. Osim što su odlični sportsisti  I uzorni vojnici oni su cenjeni u svojim mestima gde žive I u jedinici gde radena izvršavanju vojih obaveza.  U sezoni 2018/19 kao prvaci Pčinjsog okruga gde su na 22 odigrane utakmice zabeležili 20 pobeda uz po jedan  remi I jedan poraz ponovo izborili povratak u Zona- jug. Takođe su pobednici Kupa Pčinjksog okruga, gde su tek poraženi od Srpskoligaša OFK Topličanina iz Prokuplja.  Igrački kadar je u ovom letnjem prelaznom roku malo pojačan sa nekoliko  mladih igrača iz omladinskog pogona FK Dinama iz Vranja.

Šef stuke Bratnislav Stošić- Kače je  trener iz civilstva može da u ovom prvenstvu da računa an ovaj igrački kadar: Aleksandar Stojanović, Igor Nešić, Dragan Ilić, Saša Nikolić, Danijel Stošić, Nenad Jovanović, Dragoslav Trajković, Nikola Stojković, Petar Petrović, Bojan Ristić, Siniša Nacković, Dalibor Mladenović, Miloš Mitić, Miloš Ristić, Slobodan Ignjatović, Boban Pavlović, Stefan Milanović, Aleksandar (B) Stojanović, Nikola Milojković, Aleksandar Krstić, Marko Stevanović, Marjan Stanimirović, Aleksandar Đorđević, Stefan Mirdzić, Stefan Pešić, Lazar Trajković, Veljko Ranković, Nikola Tasić.

O narednom prvenstvu  I očekivanja u njemu  šef struke Branislav Stošić kaže: Izborili smo ekspresni povrtak u Zona –jug gde smatramo da zaslužujemo da budemo članovi tog ranga takmičenja. Cilj nam je da beležimo dobre rezultate, da se nađemo tu negde u sredini tabele, da ne strepimo  za opstanak u zoni. Ova Zona je u opdnosu na predhodnu pretrpela izmene. Dosta klubovi su za nas neposznanica. Tako I naš protivnik u prvom kolu Čekmin sa kojim se po prvi put surećemo u borbi za bodoveje nepoznanica . Pokušaćemo da već na startu pobedimona svom terenu I započnemo prvenstvo sa pobedom koja će nam mnogo dati samopouzdanja za dalji tok prvenstva. Imamo dobar igrački kadar kojeg sačinjavaju spoj mladosti I iskustva.

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print