JugSport.net

sportski portal južne Srbije

FUDBALSKA GROZNICA TRESE BATULOVCE

Batulovce: Kako prvenstvo protiče tako se iz kola u kolo rađaju novi derbi susreti timova iz gornjeg dela tabele u Jablaničkoj okružnoj ligi istok gde je ovog vikenda na programu utakmice 17 kola.

Svakako debri kola ovog put igra se u Batulovceu nedelju 3 maja od 16 časova,  gde se sastaju domaća Mladost trenutno četvrtolasirani tim na tabeli sa 24 osvojeih bodva uz skor na 14 utakmica 7 pobeda, 3 remija i 4 poraza, i gol razliku 41:31.

U goste im dolazi jedan  od ozbiljnijih kandidata za osvajanje prvog mesta ekipa Zloćudovo koja je trenutno druga na tabeli sa 32 osvojena boda uz skor na 13 utakmica 10 pobeda 2 nerešene i samo 1 porazuz gol razliku  36:16 i kuriozitet da su na gostovanju jesenas primili samo jedan pogodak , što govori da imaju uzuzetno dobru odbranu , dok ekipa Mladosti pak ima  čak 41 dat pogodak, što govori o ubojitosti navalnog reda. Biće to sudar dve ekipa jedna sa odličnom odbranom drugom sa dobrim napadačima , koji redovno rešetaju protivničke mreže.

Pred ovu utakmicu jedan od najboljih u redovima domaće Mladosati Miloš Mitić , poznatiji pod nadimkom „Kacabać“ sa optimizmom poručuje rečima: U prvenstvo smo ušli kao novajlije sa ciljem da tu negde izborimo opstanak u ligi nam je bio primaran cilj. Međutim kako je prvenstvo odmicalo mi smo igrali sve bolje i bolje i trenutno smo na četvrtoj poziciji na tabeli, što nam nije namera da tu ostanemo već ćemo pokušati da se popnemo još neki korak više. Pobeda nam mnogo znači, ma da znam da će biti vrlo teško sa ekipom iz Zloćudova koja slovi za jeednu od najboljih ekipa u obe grupe.Pozivam navijače ne samo iz Batulovca već okolnih mesta da dođu u što većem broju , jer  će biti u prilici da vide jednu tvrdu i tešku utakmicu, gde se pobednik neće znati do poslednjeg zvižduka sudije.

Nadam se da ćemo biti mi pobednici i tu granitnu odbranu gostiju primorati da kapitulira ako ne više bar jednom, odnosno koliko bude trebalo da na kraju mi susret dočekamo kao pobednici uzdignutih ruku,  bio je na kraju jasan popularni fudbaler iz Batulovca poznatiji  pod nadimkom „ Kacabać“.

U ostalom neka pobedi fudbal, ko bude bolji na terenu, jer fudbal se igra za golove i  što više bude njihna jednoj utakmici,  toliko će publika zadovoljnija napustiti  taj duel koji je pratila. Ovog puta se nadamo da će biti golova, šansi, lepih akcija i sve ono što krasi fudbal, jer to obećavaju i jedna i druga ekipa jer u svojim redovima imaju izvanredne pojedince koji prevazilaze ovaj rang takmičenja.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print