JugSport.net

sportski portal južne Srbije

OREOL NAJBOLJEG PONEO KOSANČIĆ

Bojnik: U predivnom ambijentu hale sportova u Bojniku u organizaciji Sportskog saveza opštine Bojnik na čelu sa predsednikom Dejanom Arsićem i Markom Videnovićem sinoć je zatršen Zimski turnir  u Stonom tenisu gde su odigrane utakmice za treće i prvo mesto.

Pobednik je ekipa iz Kosančića, druga je Crkvica, treća Stubla i četvrta ekipa Kacabaća. Viđen je dobar stoni tenis , redosed ekipa je realan.

Pobednik je najbolji i zasluženo je poneo epitet prvaka, ekipa Kosančića. Sve pohvale idu i na organizatora turnira  koji su  zasita ovaj turnit u stonom tenisu  organizovali vrhunski. Nagarde su bile skromne. Takođe za prva tri mesta dodeljeni su i pehari. Sve je to zahvaljujući sluha predsednika opštine

Nebojše Nenadovića koji itekako ima razumevanje za sport i mlade, jer znai svestan je  da svaki uloženi dinar u sportu stostruko se vraća. Jednom rečiju bravo za opštinu Bojnik podjednako za Sportski savez i lokanu samoupravu  koji neumorno radi koj ih oberučki podržava u svakoj  ovakvoj sportskoj akciji, odnosno manifestaciji.

Kakako to biva najpre je na programu bila utakmica za treće mesto u kome su se sastale dve  poražene ekipe u polufinale za utešno treće mesto. To su ekipe Kacabać i Stubla,

koja je važila za favorta turnira i sve do polufinala kada ih je iznenadila ekipa iz Crkvice i elimenisala za finalni duel. Pobedila je ekipa Stuble rezultaom 4:1  i zauzela treće mesto.

U prvom duelu između Dragana Rajkovića iz Stuble i Stefana Mladenovića iz Kacabaća nije bilo nekih neizvesnosti ubedljivo 3:0 ( 11:5, 11:3, 11:2 pobednik je igrač Stuble Rajković.

U druigom duelu sastali suse Nebojaša Živković iz Stuble i Danijel Stanišić iz Kacabaća  gde se možda i vodila najneizvesnija borba. Pobedio je Danijel Stanišić rezultatom 3:2 ( 11:9, 0:11, 4:11, 11:9, 9:11)i tako izjednačio rezulatana 1:1.

Ali potom nastupa ekipa Stuble koja do kraja ređa sve same pobede  i zasluženo pobeđuje.

U trećem duelu sastali su se Miodrag Denić iz Kacabaća i Goran Dimitrijević iz Stuble gde isto sa 3:2 dobija igrač iz Stuble po setovima( 4:11, 11:7, 3:11, 11:7 , 7:11) i Stubla u tom trenutku vodi sa 2:1.

Četvrti duel po redu bio je između Dragana Rajkovića iz Stuble Danijela Stanišića iz Kacabaća koji je ubedljivo pripao igraču Stuble sa 3:1 ( 11:2, 7:11, 11:6, 11:7 tako da je ekipni rezultat bio 3:1 za  ekipu Stuble.

 

U poslednjem duelu za treće mesto sastali su se   Goran Dimitrijević iz Stuble i Danilo Stanišić iz Kacabaća. Pobedio je igrač Stuble sa 3:1 ( 11:9, 7:11, 11:6, 11:7.. Tako j eukupnim rezultaom 4:1 pobednik i osvajač trećeg mesta ekipa Stuble.

 

 

U finalu su se sastale dve najbolje ekipe turnira Kosanćić i Crkvica, gde je ekipa Kosančića opravdala ulogu favorita ovogodišnjeg prvog turnira u Stonom tenisu Mesnih Zajednica opštne Bojnik.

Finale je počelu utakmicom između Zorana Stankovića iz ekipe Kosančić veterana sa 58 godina, koji je pokazo da i u tim godinama se može čovek baviti sportom,  i Marka Videnovića iz ekipe Crkvice. Dujel je završen pobedom igrača Stuble sa    3:1 ( 4:11, 12:10, 11:4, 11:1)  i tako j ekipa Kosančića prva došla u voćstvo.

Drugi meč na programu je bio između Vladimira Stojanovića iz Kosančić i Nemanje Stojanovića iz Crkvice  koji je pripao sa 3:1 igraču iz Kosančića po setovima 11:5, 11:4, 7:11, 11:5 i ekipa Kosančića je povela sa  2:0 i već tada s enaziralo pitanje pobednika.

Treći susret odigrao se između Aleksandra Stankovića iz Kosančića i Dejana Arsića iz Crkvice, gde je igrač iz Kosančića bio superioran. Jedino je Arsić uspeo da mu oduzme jedan set ( 11:13). Pobednik je Stanković sa 3:1 ( 11:1, 11:5, 11:13, 11:2

Četvrti meć bio je na programu između Dalibora Kostića iz Kosančića i Nemanje Stojanovića iz ekipe Crkvice koji je spasio čast Crkvičana i jedini uspeo da zabeleži pobedu nad Kostićem. Rezultat je 3:0( 2:11, 9:11, 5:11, 7:11)  potpuno zasluženo pbeda igrača iz Crkvice.

Posednji duel odigran je između Aleksandra Stankovića iz Kosančića i Marka Videnovića iz Crkvice, gde je igrač Kosančića zabeležio i drugu pobedu posle prve nad Dejanam Arsićem. Rezultat je 3:0 (11:8, 11.6, 11;7)  i

tako je konačnim rezultatom 4:1 ekipa iz Crkvice ovogodišnji prvi pobednik Zimskog tunrira mesnih Zajednica u Stonom tenisu koji je bio izvanredno organizovan, održan i priveden kraju zahvaljujući pre svega ljudima koje sam već pomenuo u Sportskom savezu opštine Bojnik.

Za fer ple ekipu proglašena je ekipa  Dragovca, najstariji učenik je Dragi Veličković a najbolji igrač Vladimir Stojanović.

Organizator je za prva tri mesta dodelio pehare, za prvolasiranju ekipu sponoteniski sto, dok za ostale tri ekipe reketi za Stoni tenis.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print