JugSport.net

sportski portal južne Srbije

MLADE “VUČICE” KREĆU SA CENTRA

Vučje: Prvenstvo Razvojne lige Srbije kreće ovog vikenda 11.03.2023 Vučice su domaćin ekipi ŽFK Rosulja iz Vlasotinca . Utakmica se igra u subotu u Vučju od 16 h . Bez obzira na odlazak nekoliko igračica i kadrovskih problema domaćin očekuje prvu pobedu u jednoj lepoj i dopadljivoj igri protiv gošće iz Vlasotinca.

O subotnjem duelu i drugim događajima u klubu predsednik kluba Vladimir Ranđelović kaže: Mi ulazimo potpuno spremni u prvenstvo ali znatno oslabljeni odlaskom najboljeg igrača i strelca Bojane Marković (2008) u redove ŽFK Lavice iz Leskovca, taođe sno im pre toga dali i Valentinu Mitrović 2005) i jednu od najboljih fudbalerki Maju Blagojević(2007) godište. Maram da napomenem da nastojimo da naše odnose dva kluba podignemo na višem nivou, mislim da smo na dobrom putu ali saranja mora biti u dv smera.

Poslednjih dana aktuelan je odlazak trenutno jedine naše repezentativke Nikoline Marković koj aje izrazila želju da pređe u ŽFK Mašinac iz Niša. Međutim u trku se uključilei i ljudi iz ŽFK Lavice, i sada je to trka udvoje dva kluba. Međutim napominjem da je ona izrazila želju da samo želi u ŽFK Mašinac , jer tu vidi svoj napredak u karijeri. Mi smo obavili razgovor spremni smo da je pustimo gde ona želi i nećemo joj praviti nikav problem oko odlaska. Tako da očekujemo ovih dana dolazak predstavnika ŽFK Mašinca na definitivan razgovor /dogovor oko preuzimanje naše mlade Nikoline, kojoj želimo napredak i uspešnu karijeru. Ovim vrata saranje između dv akluba ŽFK Vučice i ŽFK Lavice nisu i neće biti zatvorena . Naprotiv saranja će ostati obostrana i dalje bio je jasan na kraju “alfa i omega” ŽFK Vučice iz Vučja predsednik Ranđelović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print