JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Bošnjačani „upalili“ motore

Bošnjace: Danas tačno u podne( ponedeljak) ovavljena je prozivka fudbalera Jedinstva iz Bošnjaca, mlađeg člana Srpske lige-istok sa teritorije opštine Lebane.

Novi šef struke je poznati fudbalski stručnjak sa ovih prostora Miljenko Gošić, koji je svojvremeno bio trener Jagodine, Borca iz Čačka, Trajala, TrstenikPPT i još nekoliko poznatih klubova. Prozivci su se odazvali svi igrači na koje račuana novi šef struke. Pojačanja su bar zasada povrtanik iz GFK Dubočice Nemanja Đorđević i Nemanja Radosavljević ( Jedinstvo-Surčin), dok su klub napustili Lazar Stojanović i Vladimir Stoiljković. Prozivci su bili prisutni svi članovi uprave kluba, koji su igračima poželeli uspešan rad i beg iz donjeg dela tabele.

Jedan od najagilnijih članova uprave kluba mladi Ivan Jović je po završetku prozivke rekao: Angažovali smo jednog od najboljih stučnjaka kad je reč o trenerskom poslu. Verujem da iz postojeći igrački kadar, koji je ostao skoro isti i adekvatna pojačanja, sa kojima vodimo pregovore i čiji doalzak u naše redove očlekujemo za nekoliko dana, da ćemo biti daleko kvaitetniji tim od jesenjg dela prvenstva. Kompletan tok priprema biće obavljen tu na naša dva terena, jer od skoro nam je u funkciji i pored glavnog i pomoćni teren bio je kratak Jović.

Bošnjačani su već zakazali čak sedam kontrolnih utakmica sa Vlasinom, OFK Sinđelićem, Slogom iz Leskovca po dva duela i jedan duel sa Mladost iz Medoševac, lidera na tabeli Zona- centar. Naravno ukoliko dozvole vremenski uslovi plan priprema biće u potpunosti realizovan, ako to ne dozvoli  po svoj prilici biće rada i priprema  u fiskulturnoj sali  O.Š Radoje Domanović neposredno pored samog pomožnog terena.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print