JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Badnjevčani rade punom parom na jačanju tima

BADNjEVAC / ŽITORAĐA – Uprava Fk Svetlosti iz Badnjevca, radi punom parom na ojačanju igračkog kadra pred početak priprema i nastavak drugog dela sezone u Zoni Jug. Kako je potvrđeno iz uprave kluba Ivanu Jovanoviću će se prvim danima februara, za kada je planiran početak priprema, na raspolaganje staviti i iskusni dvojac koji dolazi iz Fk Morava Žitkovac, Dario Nikolić (29) i Dejan Krstić (29).
Obojica pomenutih igraju na sve tri pozicije u centralnom delu veznog reda, ali najbolji su na pozicijama kreativaca.

Dejan Krstić (8) novi član Fk Svetlosti / foto. priv. arhiva

Saša Stanković, prvi čovek Svetlosti je izjavio: Radimo punom parom na sklapanju jedne respektabilne ekipe kakva će biti Fk Svetlost u drugom delu. Pojačanja dovodimo planski, u dogovoru sa šefom struke Jovanovićem i verujem da će pridošlice Nikolić i Krstić opravdati očekivanja, i svojim iskustvom pomoći u borbi za opstanak. Za sada smo doveli pet igrača i na tom nećemo stati.– izjavio je predsednik Fk Svetlosti Saša Stanković. Podsetimo, ekipi Svetlosti su se priključili Nikola Marjanović iz Fk Malošište, kao i dvojac iz komšijske Žitorađe, Andrija Ilić (17) i Dalibor Marjanović (37)

Dario Nikolić (14) / foto. priv arhiva

Inače, Nikolić je dete niškog Sinđelića u kojem je odigrao tri sezone, a pored njihovog nosio je i dres: Jastrepca iz Niša, Mladosti iz Medoševca,FK Lužnica ,OFK Niša i poslednji u nizu FK Morava.
Njegov kolega u vezi Dejan Krstić igrao je za: Fk Radnički Niš, Ofk niš, Fk Timok, Fk Balkanski, Fk Ozren, Fk Lužnica, Fk Zaplanjac , Fk Car Konstantin i Fk Morava iz Žitkovca.

Stanković je potvrdio da za njegov klub prelazni rok još uvek traje i da će se Badnjevčani još pojačavati, ali i da će biti odlazaka tj. potvrđeno nam je da su klub napustili Stefan Stojanović, Aleksandar Ilić i Darko Vučković igrači iz zadnje linije tima.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print