„Alasi“žele rang gde jesu

ФК ‘‘Дунав‘‘ Прахово под стручним надзором тренера Микице Гошића прозивку за пролећни део припреме играча извршио је 01.02.2021 стим што су играчи за уводни део припрема од трнера добили на мејл план рада 15.01.2021 који су самостално радили по на особ. Припреме за пролећни део првенства сезона 2020/21 теку добро на задовољство и тренера и клуба сви су играчи здрави и редовни су на тренинзима.Комплетан рад клуб у договору са тренером због пандемије одлучио да се обави у бази клуба стим ђто одиграти неколико контролних утакмица са адекватним противницима. Једна од предвиђених утакмица је одиграна у Бору са ФК Бором где је ФК Дунав победио 2:0 . Наредна контролна утакмица се игра 13.02.2021 у Књажевцу против ФК Тимочанина .

ФК Дунав у прелазном року је ангажова 8 играча и то : Митић Петар ФК Дубочица Лесковац, Хромош Филип Нови Сад, Станојевић Немања Светлост Бадњевац,Александар Јевтић ФК Кушиљево,Немања Лазић ФК Спартак Суботица , Станковић Петар ФК Дунав Стари Бановци,Срећковић Жељко ФК Беране Црна Гора и Којић Саша ФК Тимок 1919 Зајечар.

Клуб су напустили Миловановић Душан, Стојановић Михајло, Павловић Ненад , Митић Бојан , Милековић Александар ,Арсић Никола и Станић Ненад и по договори са три играча на 6 месеци да би имали такмичарске утакмице дати су:Ранђеловић Никола , Михајловић Милош ФК Браник Штубик Зона Исток и Грујић Лазар Фк Уровица Окружна лига Бор стим што имају обавезу да тренирају са екипом ФК Дунав само играју нутакмице за поменуте клубове.

Циљ ФК Дунав је за такмичарску сезону 2020/21 да задржи статус српсколигаша.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net