JugSport.net

sportski portal južne Srbije

„Alasi“žele rang gde jesu

FK ‘‘Dunav‘‘ Prahovo pod stručnim nadzorom trenera Mikice Gošića prozivku za prolećni deo pripreme igrača izvršio je 01.02.2021 stim što su igrači za uvodni deo priprema od trnera dobili na mejl plan rada 15.01.2021 koji su samostalno radili po na osob. Pripreme za prolećni deo prvenstva sezona 2020/21 teku dobro na zadovoljstvo i trenera i kluba svi su igrači zdravi i redovni su na treninzima.Kompletan rad klub u dogovoru sa trenerom zbog pandemije odlučio da se obavi u bazi kluba stim đto odigrati nekoliko kontrolnih utakmica sa adekvatnim protivnicima. Jedna od predviđenih utakmica je odigrana u Boru sa FK Borom gde je FK Dunav pobedio 2:0 . Naredna kontrolna utakmica se igra 13.02.2021 u Knjaževcu protiv FK Timočanina .

FK Dunav u prelaznom roku je angažova 8 igrača i to : Mitić Petar FK Dubočica Leskovac, Hromoš Filip Novi Sad, Stanojević Nemanja Svetlost Badnjevac,Aleksandar Jevtić FK Kušiljevo,Nemanja Lazić FK Spartak Subotica , Stanković Petar FK Dunav Stari Banovci,Srećković Željko FK Berane Crna Gora i Kojić Saša FK Timok 1919 Zaječar.

Klub su napustili Milovanović Dušan, Stojanović Mihajlo, Pavlović Nenad , Mitić Bojan , Mileković Aleksandar ,Arsić Nikola i Stanić Nenad i po dogovori sa tri igrača na 6 meseci da bi imali takmičarske utakmice dati su:Ranđelović Nikola , Mihajlović Miloš FK Branik Štubik Zona Istok i Grujić Lazar Fk Urovica Okružna liga Bor stim što imaju obavezu da treniraju sa ekipom FK Dunav samo igraju nutakmice za pomenute klubove.

Cilj FK Dunav je za takmičarsku sezonu 2020/21 da zadrži status srpskoligaša.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print