JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

GRACKO UPALILO MOTORE

Staro Gracko: Pod voćstvom trenera Miloša Petrovića fudbaleri FK Gracko iz Starog Gracka marljivo se pripremaju za jesenji deo prvenstva u Zoni jug, gde su ostali da se takmiče zahvaljujući proširenju zone sa 16 na 18 kluba. Zato su rešili da se ozbiljno pripreme i ne dođu ponovo u istoj situaciji kao što su bili. Koriste priliku da se zahvale na razumevanje FSS i FS RIS da se nebi klub ugasio i preuzeo teren i prostorije onaj koji netreba.

Šefu struke Petroviću na raspolaganju su svi fudbaleri iz prošlog prvenstva, a u toku su pregovori sa pojačanja ozbiljnija kako bi bili još kvaitetniji sastav od prošlogodišnjeg prvenstva. Rukovodstvo kluba na čelu sa predsednikom Jovanom Matovićem i sekretarom Milivojem Matovićem se trude koliko god mogu  da obezbede uslove za normalan rad i takmičenje. Jer upravo opština Lipljan nema odakle da izdvoji sredstva da bi pomogao fudbalski klub jer ekonomija u ovoj sredini ne radi.

Zato ovi vredne fudbalski entuziasti apelulu i na ljude dobre volje iz države Srbije da shvate  šta znači za jednu srpsku sredinu na Kosovo i Metohiju ovaj klub koji okuplja omladinu iz čitavog okruženja. Zato se nadaju pomoći da bi očuvali omladinu u selu bez koje selo i nemože da postoji.

Apelujemo na dobre ljude da nam finsiski pomognu koliko mogu a mi ćemo im se odužiti dobrim igrama . Mi se trudimo koliko god možemo ali je to nedovoljno još jednom kaže predsednik kluba Jovan Matović i apelujem  još jednom na ljude dobre volje iz države Srbije da nam pomognu finansiski.

U prvenstvo ćemo ući maksimalno spremni do 12 avgusta odigraćemo neoliko pripremnih utakmica kaže trener Miloš Petrović. Svi igrači redovno dolalze na treninge i radimo zaista dobro, ko nikad dosad i nadam se uspehu i u Kup takmičenju i prvenstvu gde već na startu gostujemo Dinamo-jug u Vranju i biće prilika da pokažemo koloko smo se pripremili. Svoje utakmice kao domaćini i dalje ćemo igrati kod naše braće u Kuršumliji bio je jasan Petrović..

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print