JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

BRADIĆKA ŠEF STRUKE KOSANICE

Kuršumlija: Već dvadesetak dana uprokos sparini fudbaleri OFK Kosanice pod stručnim nadzorom Slađane Bradić i njenog prvog saradnika Predraga Jovanovića fudbaleri OFK Kosanice vredno treniraju sa željom da spremno dočekaju jesenji deo prvenstva koji zvanično počinje 12 avgusta kada Kosanica već na startu dočekuje jednog od kandidata za sam vrh tabele Radana iz Lebana u Kuršumliji. Što se tiče pojačanja klubu su pristupili zasad Boško Ilić i Pavle Lazarević iz OFK Topličanina , dok su klub napustili Nikola Stojić koji se vratio u matični klub OFK Topličanin i Mihajlo Vidosavljević pristupiće u nekom klubu iz Beograda.

Što se tiče pripremnih utakmica zasad su odigrali samo jednu sa novim Zonašem Jastrebcem u Blacu u nekompletnom sastavu , zbog radnih obaveza standarnih igrača i bili poraženi sa 3:2. Već 2 avgusta predstoji Kup utakmica FS RIS-a sa Jedinstvom u Gornjem Stopanju i ukoliko budu pobednici 6 avgusta u Kuršđumliji dočekuju ekipu Pčinje iz Trgovišta člana Srpske lige istok. Zakazana je i utakmica sa Vinogradaraom iz Zleginja člana Zone -zapad, po svoj prilici to će biti i generalna proba pred start sa Radanom u Kuršumliji.

O dosadašnjem toku priprema šef struke Kuršumlijčana Slađana Bradić nekadašnja repezentativka stare Jugoslavije kaže: Radimo dosta dobro, svi igrači izvršavaju svoj deo posla. Sa kolegom Jovanovićem se odlično slažemo i nadam se da ćemo spremno dočekati prvenstvo ali pre toga imamo i Kup utakmicu jednu pa možda i dve i jednu prijateljsku utakmicu, kada ćemo i po svoj prilici iskristalisati tim za start u prvenstvu.

Cilj nam je da ako ne uspemo da budemo lideri prvenstva onda da budemo najbolje plasirani tim iz Topličkog okruga kako bismo zadržali status Zonaša i u narednom prvenstvu se takmičiti u novoformiranoj zoni koja će brojati 12 klubova. Privilegovanih nema ko se izbori za meseto u timu taj će da igra, bila je na kraju jasna Bradićka.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print