MEDVEĐANI KONSOLIDOVALI REDOVE

Medveđa. Ma da su sa pripremama krenuli malo sa zakašnjenjem18 jula, novi šef stručnog štaba Nebojša Cvetković- Brbe izvršio je prozivku i na raspolaganju ima oko dvadesetak fudblaera sa kojima radi svakog dana. Prozivci su se odazvali sledeći igrači: Stefan Rajčević, David Ibraimović, Marko Ivanović, Sekula janković, Miljan Pavelić, Bojan Mihajlović, Nikola Filipović, Andrrija Ivković,Spend Sahiti, Ferid Zaimi, Andrija Krstić, Miroslav Stamneković, Aleksandar Savić, Ivan Mitić, Skeljzen Sahiti, Aleksandar Radivojević, Marko Kostić, i novajlije Marko Krivošija, Veljko Đorđević, Gavrilo Đokić . Dok je klub jedino napustio Andrija Dojčinović koji se ponovo vratio u Radan.

Prihvatio sam se obaveza i odgovornosti jer su u klubu mladi momci na čelu sa kojima se može sarađivati. Radimo punom parom, svi igrači su na okupu i očekujem da će Jablanica igrati mnogo bolje nego proletos kada je tek na kraju izborila opstanak u zoni. Nebih nikog posebno hvalio kroz kontrolne utakmice ćemo iskristalisati najbolji tim koji će poočeti na startu prvenstva protiv novjalnije u zoni sa Jedinstvom u Bošnjacu. Rekao je šef struke Jablanice Nebojša Cvetković-Brbe

Odigrali su jednu kontrolnu utakmicu sa Vučjem u Vučju,(1:1) predstoji još dve sa Čekminom i Radaničkim iz Pertata, a postoji mogućnos bar za još jednu kontrolnu utakmicu do početka prvenstva.

V. STEVANOVIĆ

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net