JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Porazu kumovale sudije

Medveđa: Sportka hala. Gledalaca100. Sudiski par: Aleksandar Đorđević- Vladica Cvetković (Leskovac) Rezultat po četvrtine: 20:16, 30:32, 15:11, 12:18. U produžetku 6: 13.

KK JABLANICA: Rakić-8, Zaimi -5, Andrejević, Vuković-3, Đorđević 13, Jović, Petrović 1, Nikolić- 9, Bubalo – 22, Zarubica, Cerović, Kostić 23

KK MLADOST: Minčić-4, Nilošević, Mančić-10, A. Stanković- 5, Radenković, Milošević- 28, D. Stanković-22 , Lužanin – 8, Lepojević- 13.

Igrač utakmice: Milošević

Uz slabu igru domaćina, kojima nije ništa polazilo za rukom, dosta su  porazu doprineli i sudiski par iz Leskovca, koji su naročito u  završetku utakmice doneli  nekoliko čudnih  odlika. Ćak su tako daleko otišli  da su košarkašu gostiju iz Bele Palanke Lepojević  dozvoli da za vreme i posle utakmice pokušao da izazove incidet, hteo da se obračunava sa domaćim igračima, pritom su sudije  ostale ravnodušne.

Zahvaljujući prisebnosti domaćina nije došlo do incidenta.Prva četvrtina pripala je domaćim košarkašima i po igri na parketu činilo se da pobeda  neće biti nijednog trenutka upitanju. Potom druga je pripala gostima  i prvo poluvreme završeno je sa dva pojena prednosti za domaćina (50:48 ) što je možda bilo i relanost.

Drugi deo igre takođe je doneo rezultatsku klackalicu. Treću četvtinu domaći su dobili sa četiri pojena (15:11) da bu u poslednjoj koju su ponovo dobili gosti (12:18 ) rezultat bi identičan /77:77) trojkom za domaćeg igrača Rakića u poslednjim trenutcima igre. U produžetku kada se lomio rezultat, sudije su sa nekoliko čudnih odluka, donegde pomogli gostima da dođu do pobede sa sedam koševa razlike u njihovu korist.

Centralna figura utakmice bio je igrač gostiju Milošević sa 28 postignutih koševa, rame uz njega u pobedničkom timu još D. Stanković sa 22, dok kod domaćina pohvale jedino zaslužuju Kostić sa 23 i kapiten Bubalo sa 22 postignuta koša.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print