Realna podela bodova u komšijskom derbiju

21.kolo Srpske fudbalske lige – „istok“

Gradski stadion u Leskovcu. Gledalaca 500. Sudija: Jovan Đorđević (Vranje). Strelci: Nikola Stanković u 82 i Kostić-Milutinović u 84 minutu za Dubočicu, a Stanković u 6 i S.Stefanović u 41 minutu za Sinđelić. Žuti kartoni: Marinković, Jovanović i Đokić za Dubočicu i Stevan Stefanović, Stanković, Savić, Danijel Stamenković i Mijatović za Sinđelić.

DUBOČICA: Z.Stojanović, Jovanović, Marjanović, Selimović, Ilić, Marinković, M.Stojanović, Đokić, Stanković, Kostić-Milutinović i Mitić (Nastić).

SINĐELIĆ: M.Stefanović, Mitić, Cvetanović, Jović, Avramović, Mijatović, Savić (Dejan Stamenković), Rakočević, Stanković (A.Stefanović), S.Stefanović (Ivanović)i Danijel Stamenković.

Posle nekoliko grešaka domaćina, gosti iz Niša znali su da iskoriste povoljne prilike i u polukontri najpre poveli pogotkom Stankovića a četiri minuta pre kraja prvog dela, vođstvo je uvećao Stevan Stefanović. Fudbaleri Dubočice su u ovom delu susreta bili neubedljivi, naročito na sredini terena, delovali su bezidejno i bez pravih prilika.

U prvih petnaest minuta drugog poluvremena, slika kao sa početka utakmice. Ponovo su leskovčani pokušavali dugim loptama da preskaču sredinu terena, ali se sve odvijalo bez promene rezultata. Uporni fudbaleri Dubočice slomili su otpor nišlija u samom finišu. Mrežu Sinđelića načeo je Nikola Stanković, da bi dva minuta posle toga spretan u šesnaestercu bio Kostić-Milutinović i postigao konačan rezultat. Vredna pomena je i stativa, koju je sa dvadesetak metara pogodio upravo strelac drugog pogotka za Dubočicu Kostić-Milutinović kao i veliki broj ofsajda u korist niškog tima.

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net