JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BUKOVIKOVA ODLIČNA PARTIJA

ZONA CENTAR

BUKOVIK- MLADOST (M) 3:0 (0:0)

Ražanj: Gledalaca 200. Sudija: Petar Stanković ( Niš) 7. Strelci: Marković u 55, Prokić u 63, Đokić u 70 min. Žuti kartoni: Stojković, Ivanović ( Bukovik), Marković, Krstić ( Mladost).

BUKOVIK: Radojković7, Tasković7,(D. Đorđević-),  Stojković7, Stošić7, Marković7,5, Đokić 7,5, Prokić 7,5, Ilić7,(Kocić-) Avramović7, Ivanović7, Zdravković7,5.

MLADOST(M): F. Nikolić, Petković,(Milić-),  M.Marković, Jovanović, S. Marković,Marinković, Lazarević,(Stojanović-),  Radovanović, Milenković,(Vučković-),  Krstić,(Nikolić 6) Zarić 6,5

Igrač utakmice: Danilo Prokić

U prvom delu igre nije bilo golova, gosti su odolevali svim napadima tako da s ena odmor otišlo a da su mreže na obe starne mirovale.

U drugom delu domaći napadači suse razigrali i sa tri pogodaka overili visoku pobedu u duelu sa Medoševčanima. Prvi pogodak već u 55 minutu igre delo je markovića  koji je prvi načeo mrežu gostiju. Prednost je udvostučena u 63 minutu igre astrelac je Prokuć. Konaćnih 3:0 u 70 minutu a treći strelac za domaće je Đokić i tako overio visoku pobedu svog tima izvojevanu u nastavku utakmice.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print