REVIJA GOLOVA U JELAŠNICI

ZONA CENTAR

RUDAR- SVRLJIG 5:6 ( 0:3)

Jelašnica: Gledalaca 100. Sudija: Lazar Mitić ( Niš) 7. Strelci: Stanković u  46, Đorđević u 51, Živković u 80, D. Đorđević u 88 za Rudar, Bojić u 12, Nikolić u 28, Nedeljković u 41 i 70, V. Đorđević u 71, Vasić u 80  za Svrljig . Žuti kartoni: Živković, Mišić, N. Đorđević, D. Đorđević, M. Stanković (Rudar), D. Stojanović, Prvulović ( Svrljig). Crveni karton: V. Tasić ( Rudar).

RUDAR: Danić6,, Petrović6,(Stojanović 6),  V. Tasić7, Ristić6,5, D. Tasić6(S. Đorđević -) Živković6,5, Kocić6,5,(M. Stanković 6),  Mišić7, N. Đorđević, Jovanović, D. Đorđević7

SVRLJIG: Jeremić7, Prvulović7, M. Stanković7, Bojić7,5, Nedeljković 8, D. Stojanović7,(Vasić 7,5),  Nikolić7,5, Petrović7 , Đorđević7,5 Ilić7, Žikić 7

Igrač utakmice: Nedeljković.

Revija golova u Jelašnici u kojoj je viđeno čak 11 pogodaka od toga domaćin je pogodio umetu pet puta, gosti šest puta i zalsuženo nose ceo plen za Svrljig. U prvom delu gosti su dominirali i sa tri pogotka najavili sigurnu pobedu u Jelašnici. Međutim u drugom delu utakmice domaći su se trgli i oni postigli čak pet golova ali su gosti bili tri puta strelci i zaliha iz prvog poluvremena od tri pogotka bila je dovoljna za pobedu od jedan ali vredan gol jer su put Svrljiga otišli pevajući sa celim plenom.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net