JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PODELA NA RAVNE ČESTI

SRPSKA LIGA-ISTOK

BUDUĆNOST – TIMOČANIN 2:2 ( 2:1)

Popovac: Gledalaca 300. Sudija: Stevan Milošević (Jagodina) 7. Strelci: N. Mladenović u 24(KU) i 45 za Budućnost, U. Nikolić u 5, Sujić u 54 za Timočanin. Žuti kartoni: Koković, Milošević, Petrović, Szojković Stanković ( Budućnost), Stojanović, Ristić, Jovanović ( Timočanin).

BUDUĆNOST: Koković7, Milošević7, Stojanović7, Ranđelović7, Milanović7,(A. Stanković-), Petrović 6,5, Stojković 6,5, Nikolić7, Mladenović 8, Đorđević- ,(Stojev 7),  Miletić7

TIMOČANIN: Nakić 7 ,Milojković7, Stojanović7, Zdravković7, Sujić7,5, Radosavljević7, Videnović7, Ristić7, Kocić7,(L. Petrović 7), Nikolić7,5, ( Stojadinović -),Jovanović7.

Igrač utakmice: N. Mladenović

U popovcu podela na ravne časti u dobroj fudbalskoj predstavi u kojoj su domaći atakovali na gol gostiju imali više prilika, ali su gosti takođe psotigli dva pogotka i kući otišli sa slađom polovinom. Već u 5 minutu hladan tuš za domaće pristalice U. Nikolić je savldao Kokovića i doveo Knjaževčane prve u voćstvo. Međutim do odlaska na odmor domaći preokreću rezultat u svoju korist. Najpre je u 24 iz kaznenog udaca N. Mladenović poravnao rezultat, da bi u poslednjem minutu prvog dela po drugi put strelac bio Mladenović.

U drugom delu utakmice viđen je samo jedan pogodak i to kada su gosti preku Sujića izjednačili na 2:2 u već u 54 minutu igre ido kraja utakmice taj rezultat se nije promenio, tako gosti nose bod kući a domaćinu osatje žal za propuštenom pobedom pred svojim navijačima.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print