JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TRSTENIČANI UKROTILI ORLOVE

ZONA ZAPAD

ORLOVI- TRSTENIK PTT 0:3 ( 0:1)

Jasenovo: Gledalaca 100. Sudija: Miloš (R) Milenković (Niš) 7. Strelci: Đonić u 41, Pantić u 51, Miljković u 58 minutu. Žuti kartoni: Mlaetić ( Orlovi), Pantić, Đorđević ( Trstenik PPT).

ORLOVI: Dinić6, Dzodić6, Aćimović6, Branković6, Mićunović6, Vidojević5 (Dašić 6), Knežević5,(Lazarević-),  Dramićanin6,(Stanić -), Milić6, Maletić6,(Ivošević -) Stojanović6

TRSTENIK PPT: Nikolić7, Stojaković7,Milošević-),  Batočanin7, Vasić7, Savić7, Pecić7, Pantić 7,5, Smiljković7,(Aksentijević-),  Miljković7,5, (Grujić-), Đorđević7 , Đonić 7,5

Igrač utakmice: Nikola Miljković

U izvanrednoj igri gostiju, naročito u drugom delu utakmice visoko su porazili domaćina i tako im očitali čast iz fudbala na njihovom terenu . U prvom delu viđen je samo jedan pogodak i to u finišu u 41 minutu kada se us trelece upisao Đonić i sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor.

U drugom delu još dva pogotka gostiju iz Trstenika. Prednost je udvostučio i najavio sigurnu pobedu Pantić u 51 minutu igre, da bi konačnih0:3 postavio Miljković  u 58 minutu i tako krunisao svoju dobru igru. Tako Trsteničani odlaze kući pevajući a domaćinu ostaje žal za propuštenom pobedom i  zebnja od visokog poraza gostiju u čijim redovima je sve fukcionisalo besprekorno.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print