JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Pčinja potopila Moravce

SRSPKA LIGA-ISTOK

JEDINSTVO(P)-PČINJA 1:2/ 1:1)

Paraćin. Sudija: Miloš Grujić(Niš) 7. Strelci: Mitrović(autogol) u 44 za Jedinsvo, Nikola Arsić u 38, Stoiljković u 79 za Pčinju. Žuti kartoni: Projić, Crnojački ( Jedinstvo), A. Krtsić, Stoiljković (Pčinja)

JEDINSTVO: Jokić 6,5, Projić – (Kostadinović 5,5), , Radovanović 6,5, Tomić  6, Radivojević 6, Crnoječki 6, Stanisavljević 6 ( M. Maarković-), Jovanović 6, Petković 5,5, Koković 5 ( Vasić 6).

PČINJA: Mihajlović 7, Anđelković 6 (Cvetković 7), Smiljković 6 ( Stošić 7), N. Arsić 7, A. Krtsić 7, Tasić 7, Mitrović  6 ( Veličković-), Ćuković 7, N. Arsić 6,5 ( Đorđević 6), Velinović 7, M. Petrović 6 ( Stoiljković 7,5).

Još jedna vredna pobeda gostiju iz trgovišta, koji ovog proleća neznaju za poraz, igraju kao preporođeni. Sa gostovanja iz Paraćina nose kući ceo plen  ,oldučujućim pogotkom rezerviste Stoiljkovića  u 79 minutu igre. Sva tri pogtka postigli su gosti od toga jedan  u sopstvenoj mreži .

Gpsti su pogotkom Arsića u 38 minutu prvi došli u voćstvo  i najvaili da su došli da se nadigravaju i na kraju su uspeli da pobede. Međutim u 44 minutu usledilo je izjednačenja  pošto je Mitrović poslao loptu u sopstvenu mrežu i sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

U drugom delu pada odluka o pobediku  u 79 minutu igre a strelac je rezervista  Stoiljković  koji je svom timu doneo zlta vrednu pobedu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print