JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Borani vrebaju iz prikrajka

Bor: Fudbaleri Bora 1919 sa pripremama za prolećni deo prvenstva počeli su još 18 januara i na treninzima su redovno preko daveset I više  fudbalera. Ekipa je mlada koja je pojačana sa nekoliko straijih igrača  i cilj je da se potvrdi kvalitet i potencijal tima sa kojim raspolaže ovaj klub. Agilna uprava kluba na čelu sa predsednikom Tefikom Dervišijem i Ivanom Pešićem stvorila je optimalne uslove za nesmetan tok priprema za prolećni deo prvenstva. Takođe se u staro jato vratio provereni golman Nikola Trajilović  koji će u tim da unese još veću sigurnost  mladoj i poletnoj ekipi.

Od pojačanja došao je još Nikola Jovanović  a klub je napusutio Nino Stojanovski. Dosad su odigrane tri pripremne utakmice  sa  Timočaninom  u Knjaževcu  3:2,  Bor 1919-Novi Beograd 1:1  i Bor 1919 -Dunav 0:2. U planu su utakmice sa Timokom i BSK Bogovine .

O prolećnom delu prvenstva i samom toku priprema šef struke Marko Terzić specijano  za naš portal kaže: Na treninzima se radi izuzetno dobro, povreeđenih nema sve protiče u najboljem redu. Igrači sa lakoćom podnose sve napore.  Smatram da smo sa pripremama krenuli na vreme i mogu da kažem kako jer zimski tok priprema da je vreme dobro.  Što se tiče prolećnog dela prvesntva glavni kandidati  za osvajanje prvog mesta su Tansko Rajić i  Hajduk Veljko,

  koji su dosta uložili  u svoje timove, ma da se ni mi ne predajemo, naprotiv pokušaćemo da svim kandidatima za sam vrh tabele pomrsimo račune na kraju prvenstva. Ali nam je ipak glavni cilj  da pokušamo da  se  u Boru igra  dobar fudbal, i pored toga što je klub bio nekoliko godina  u velikim problemima u radu i postojanju. Zahvaljujući  lokanoj samoupravi u Boru i gore navedenim ljudima  uz uprave kluba klub je ponovo stao na zdrave noge , i nadamo se nekim boljim vremenima bio je jasan šef struke Borana  Terzić.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print