JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Glazura Rembasa u Vrnjačkoj banji

Resavica: Još 16-og janura fuddaleri FK Rembasa članovi Srpske fudbalske lige istok pod dirigentskom palicom šef struke Dragojla  Stanojlovića  koji je tog dana izvšio prozivku označen je  početak pripremenog perida za prolećni deo prvenstva na gde je bilo prisutno čak 26 fudabalera.Inače trenira se na terenu niželigaša Rudara iz Stenjevca koji su im omogućili nesetan rad na njihovom terenu.

Da se radi o dobro orgaizvanom klubu govori podatak da su pored 26 fudalera  i šef struke Stanojlovića prozivci prisustvovali i njegovi pomoćnici Radovan Marković, Lipovšek Rodni , trener golmana Vladimir Milošević, kao i kompletna uprava kluba na čelu sa predsednikom Nebojšom Milenkovićem, sportskim direktorom Sašom Dimitrijevićem i generalnim sekretarom Zoranom Miloševićem.

Kad je reč o prelaznom roku ovog puta je bilo burno, jer je bilo dolaska ali i odlaska iz kluba. Prinove su : Aleksandar Tasić ( Radnički -Svilajnac),Nikola Obradović( GFK jagodina), Vladimir Ristić( Moravac-Orion).  Iz kluba su otišli Lazar Stojanović(Radnički –Sv),Nemanja Lapčević (Timok 1919), Marko Janković(Švajcarska), Milan Dimitrijević (Rudar).

Što se tiče pripremnih utakmica  i tu je dosta toga urađeno, odnosno odigranih utakmica. Mladi radnik- Rembas 0:0, Radnički 1923(KG)- Rembas 1:1,Sloga(batočina)- Rembas 1:2, Morava 1918 (Ćuprija)- Rembas 0:4, Mldi radnik-Rembas 0:1.  Preostale utakmice su  kad se ekpedicija od 22 fudbalera  i stručni štab  seli na bazične pripreme u Vrnajčkoj banji od 15 do 25 februara u hotelu Solaris i uplanu su da tamo odigraju sa Slogom iZ Kraljeva,Gočom, i Napredkom iz Kruševca . Po povratku sa priprema generlna proba biće  1 marta u beogradu na stadionu Teeloptika protiv FK Partizana.

O minulim priprema i ambicijama na proleće generalni sekretar kluba Zoran Milošević specijalno za naš portal kaže: Sa pripremama smo krenuli na vreme i sve protiče u najboljem redu. Radi se izuzetno dobro i svi u klubu smo zadovoljni onim što  igrači i stručni štab rade na terenu, odnosno na treninzima.

Odgrali smo nekoliko utakmica  gde je pokazana  dobra forma i na pripremama u Vrnajčkoj banji ćemo se još bolje pripremiti za proleće, kada u prvom kolu dočekujemo Moravu iz Vladičinog Hana.  Proleće ćemo po svoj prilici dočekati spremni i cilj nam je da sačuvamo status Srpskoligaša, jer za to imamo uslove i  dobar igrački kadar.Zahvaljujći razumevanju dobrih ljudi odnosno sponzora koji nam pomažu u radu i postojanju kluba zasad nemamo nikakvih problema.

Uprava kluba na čelu sa predsednikom Nebojšom Milenkovićem zasad dobro radi  i verujemo svi u klubu da rezultati neće izostati.Na kraju bih se javno zahvalio u ime FK Rembasa fudbalskom klubu Rudar iz obližnjeg Stenjevca  koji su nam omogućili da na njihovom terenu nesmetano obavljamo tok priprema , zbog sređivanja našeg terena za prolećni deo prvesntva.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print