JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TRNOVČANI SPREMNI ZA PROLEĆNE IZAZOVE

Tnovac: Fudbaleri FK Trnovac ušli su u drugu nedelju  priprema , kako bi što bolje dočekali prolećni deo prvenstva. Zasad su treninzi uglavnom na sticanju psihofizičke izdržljivotist, što bi se žargonski reklo na sticanje kondicije, pa su zato i treninzi kondicionig tipa bez lopte. Treninzi su praćeni vežbama, a početkom sedeće nedelje sledi rad  na tehničko –taktičkim zadacima- znači u radu sa loptom.

Završni deo priprema fK Trnovci će odraditi na obali mora u Albanije , gde se očekuje i odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica. Prema rečima predsednika kluba Jusufa Hasanija,atmosfera u timu je veoma pozitivna a na raspolaganju Stručnom štabu trenutno su 24 igrača .

Do početka sezone dovešćemo neka pojačanja kaže Hasani, a cilj proleća je gornji deo tabele naglašava prvi čovek kluba. Trnovac je jesenji deo šapionata završio na u Zona jug  na 10 mestu sa 17 osvojenih bodova i na proleće se očekuje da se taj položaj na tabeli znatno poboljša, zato će se ići i na bazičnim priprema u Albaniji kaže Jusuf Hasani „alfa i omega“ kluba iz okoline Bujanovca,

koji je jesenas na svakoj utakmci plenio lepršavom igrom, fer i korektnom i  možemo slobodno da kažemo da su svojom igrom prijatno iznenadili sve ljubitelje fudbala na „južnoj pruzi“ a što je najbitnije igrali su disciplinovano i na svakom gosotovanju pobrali aplauzi ljubitelja fudabala, posebno u Gornjem Stopanju kada je bilo kiše golova i sa jedne i sa druge strane.

Na kraju mi u ime najčitanijeg sportskog portala JUGSPORT.NET želimo im uspešne pripreme posebno boravak na bazičnim pripremama u Albaniji. Da na proleće dobrim igrama poboljšaju položaj na tabaeli u šta netreba sumnjati.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print