JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PARAĆNCI ŽELE MEĐU PRVIH ŠERST EKIPA

Paraćin: Paraćinski Srskoligaš već dve nededelje se priprema za nastavak prolećnog dela prvenstva na Srskoligaškom istoku. Peto mesto na tabeli garantuje bezbrižnije proleće a u prilog im ide i činjenica u prolećnom delu prvenstva odigrati utakmcu više na svom terenu. Mnoge stvari će biti jasnije nakon uvodna dva kola kada na Gradskom stadionu u u Paraćinu gostuju Timočanin i Meševo. U slučaju maksimalnog učinka opstanak će biti skoro pa sigurno.

U odnsu na jesenji deo prvenstva tim je pretrpeo izmene. Klub  su napustili Vukašin Tomić(Farska ostrva), Josip Prokić i je u paketu sa Nemanjom Đekovićem pojačao Napredak iz Kruševca, dok je Stefan Stanisavljević novi igrač prvoligaša Bačke. Dok se Boris Anđelković nakon pozajmice vratio u Radnik iz Surdulice , ali će po svoj prilici karijerunastaviti u Hajduk Veljka iz Negotina.

Pošto je kapiten Jokić najavio završetak karijere rukovodstvo kluba angažovalo je maldog i perspektivnog golmana iz Dinama iz Vranja Miloša Mladenovića. Kao i mlade igrače Lazara Stevanovića (Sinđelić-Niš) i Martina Tošića (Sinđelić BGD),

Aleksandra Žurkića (Spartak-Subotivca). Dok seu klubu nakaon šest meseci vratio Aleksandar Crnojački , tako da će šef struke paraćinaca Đorđe Zlatanović  ponovo imati kvalitetan igrački kadar na raspolaganju. Plan klub je da se bude među prvih šest ekipa na kraju prvenstva.

Kako bi se iskristalisao tim za prolećni deo prvenstva i odredio najbolji sastav zakazano je i nekoliko kontrolnih utakmica. Već je odigrana jedna sa omladincima Trajala (2:1) a u subotu je sledi provera protiv omaldinaca Napredka.

Potom slede utakmice sa Slogom u Batočini, Moravom u Ćupriji i dva kontrolna sureta sa gradskim rivalom SFS Borcem bio je jasan Zoran Marković .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print