ĆUPRIJČANI VREDNO SE PRIPREMAJU

Ćuprija: Ćuprijčani polako pale motore, pošto je prva faza priprema u toku. Momci vredno rade i već sad se kod njih vidi želja za nastavak sezone. Idemo redom prelazni rok je u toku veći deo posla smo odradili. Nakon odlska golmana Ilije dinića i igrača i Nikole Stanojevića u klub su došli  golman Ilija Pujkić, i igrači, povratnik Mihajlo Mitaković(Meševo), i Danijel Stanković(Rembas),

Ono što je za nas još bitnije jeste da nam stižu još četiri igrača, starosne kategorije omadinci kadeti, čija ćemo imena objaviti nakon obavljene administracije. To pokazuje koliko se borimo za mlađe selekcije, i da  su nam  sve kategorije jednako bitne.

Veliko je interesovanje za pripremne utakmice prvog tima, mnogo poruka  i poziva dobijamo svakog dana. Prva utakmica je već u sredu 9 februara protiv starih poznanika i prijatelja FK Radnički iz Svilajnca i igraćemo je u Batušincu . Ostali protivnici su 13 februara sa FK Glavnici, 16 februara sa FK Jedinstvo iz Paraćina

20 februara Morava iz Velike Plane, 23 februara sa SFS Borac, i generalna proba 7 marta sa FK Napredak iz Kruševca(Omladinci), a mesto odigravanja još uvek nije određeno..

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net